Mit jelent/ mi van akkor ha egy ország államcsődöt jelent? (pl. : majd lehet hogy Go. )
Oh, hát ezt hamarosan a saját bőrünkön is tapasztalhatjuk.
Pár fontosabb dolog:
-azonnali drasztikus infláció
-tömeges elbocsájtások
Aztán még nagyobb pénzromlás még több elbocsájtás és így tovább és így tovább.
Voltaképpen egy állam teljes vagy részleges anyagi összeomlása.
Na azért a magyar államcsődhöz nagyon sok kéne, szóval a feltevésed helytelen. Még az előző kormány idején sem volt közel az államcsőd, most meg, hogy pénzt szipolyoztak be és a válság is már elmúlt nincs alapja a magyar államcsődnek.
Amúgy azonnal infláció tényleg, a megtakarított pénz ha van semmis lesz, senkinek sem lesz munkája, egyszóval totális katasztrófa!
A pénz országba pumpálása valóban kihúzott minket a sz@rból... egy időre.
De azt a pénzt vissza is kell fizetni a jelenlegi adósság mellett, amiről nem tudom, hogy tudjátok-e mekkora összeg?
Ez a pénz csak átmenetileg tartósította az országot, mint a só a húst. Az is eláll egy ideig a sónak köszönhetően, de előbb utóbb elkezd rohadni.
De kívánom, hogy ne így legyen! Senkinek sem érdeke szerintem...
„Senkinek sem érdeke szerintem...”
Mérget azért ne vegyél rá!
19:43
Amit az előző kormánynak nem sikerült, a mostaniak még összehozhatják ám:)
sajnos össze... még egy kérdés! a fidesz szerintetek is először felvitti az államadósságot, aztán le ugyanannyira, vagy igaz amit az Orbán mondott?
(gondolom mindenki tudja miről beszélek?
„gondolom mindenki tudja miről beszélek?”
Nekem nem sikerült dekódolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!