A legfontosabb a munkahelyteremtés, de átlagban mennyibe kerül egy munkahely teremtése?
kb 3millió Ft? Pl. nyitnak egy üzemet 100 millióért, mely 40 munkást foglalkoztat, akkor az 2,5millió/fő?
Egy átlagot tudnátok mondani?
Akkor, hogy mindenkinek legyen munkája az több száz vagy akár ezer milliárdokat emésztene fel. De szerintem megérné, hisz az államnak is kevesebb embert kellene eltartani, több az adó és járulék befizető.
Ezt nem lehet így megmondani, még becslés szintjén sem.
Exportra termelő, fejlett technológiájú munkahely 10-20M Ft-nál kezdődik, pl. a gépiparban, járműgyártásban.
Egy szoftvercég létrehozásának költsége persze szinte nulla.
A többi nyilván valahol a kettő között van.
"Akkor, hogy mindenkinek legyen munkája az több száz vagy akár ezer milliárdokat emésztene fel."
Nem megoldható, hogy mindenkinek legyen munkahelye. 100-200 ezer munkahely létrehozása pedig valóban ezermilliárdos tétel.
ma 01:00
Szerintem meg te vagy idióta a tyúkos meséddel együtt!
"Egy munkahely nem kiadást, hanem bevételt jelent mind az államnak, mind a foglalkoztatónak. "
Alapvető gazdasági ismereteid hiányoznak, szerintem ne hülyézz le másokat.
Akkor jelenthet bevételt, ha már létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!