Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogy áll az egyházakkal a...

Hogy áll az egyházakkal a helyzet?

Figyelt kérdés

Tervezik kiebrudalni az országból a szekta jellegű, ártalmas csoportokat? Németországban sikerült egy bizonyos ilyen tömörülést korlátozni, nálunk is fogják? Én nagyon örülnék ennek!

Anno olvastam, hogy az ilyen jellegű csoportokat a titkosszolgálat figyeli. Ez még mindig így van? Olyan jó lenne, ha igen!

Válaszokat köszi!

2011. máj. 28. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Ezek a szientológusok is ártalmasak?Mert sok rosszat hallottam róluk.Ha ez igy van,jó lenne bizony.
2011. máj. 28. 23:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Vigyázni kell velük!
2011. máj. 30. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon...bizony-bizony...

Olvasgass kicsit róluk, és ott a youtube...

2011. máj. 30. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Kényes pont ez, mert ugye vallás-, meggyőződési- meg minden egyéb szabadságban élünk, de sokan pont ezzel, a széles jogokkal élnek vissza, nem ritka, hogy pár ember üzleti célból vállalkozást alapít, MLM tevékenységet folytat, drogdílerkedést, saját magát/sci-fijét/cégét népszerűsíti "vallás" és "egyház" címszavak alatt. Én maximálisan egyetértek ezekkel a készülő javaslatokkal, egyetlen bajom velük, hogy nem korábban kezdték el felgöngyölíteni őket, csak most, a válságban, amikor végre racionalizálják a költségvetést.

Viszont elég kényes meghúzni a határt, mi számít szektának és mi vallásnak, szerintem egy vallás a több száz, vagy inkább több ezer éves egyházaknál kezdődik. Nem hiszem, hogy egyhamar lesz ebből törvény, még 5x megrágják a bizottságok, 10x visszadobja az AB...

2011. máj. 31. 18:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Jah, nagy meccs lesz az érdekcsoportok között.

Már gyökerestől kellett volna ezt a borzalmat itthon (is) elfojtani, nem kellett volna bejegyezni a '90-es évek legelején.

2011. máj. 31. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Tök jó lenne, ha még írnátok.
2011. jún. 1. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!