Mi a véleményetek arról, hogy a zsidók letiltották a kuruc. Info-t a facebook-ról?
22:56
"Esetleg azért, mert megkülönböztető, kirekesztő, és intoleráns"
És a Facebook ezek után szted nem az? :)
Nem a zsidók tiltották le,.
Annyi az egész, hogy páran bejelentették az oldalt az üzemeltetőknek. Van ilyen.
Mondjuk az viszont elég furcsa, hogy a facebookról le lehet őket tiltani, de a tárhelyszolgáltatónál nem...
Komolyan azt hiszi a sok hülye kurucos, hogy maga Mark Cukorvár tiltotta le őket?
Meg nem értem pontosan... vígan lezsidózzák azt, aki alapította az oldalt, de azért kihasználnák az előnyeit....
Röheje ez a kuruc.info
Az előző kérdésben még a Kormány volt egyenlő a Facebook-al, most meg a zsidók. Vagy úgy van: Kormány=zsidók=Facebook?
Te megy debil hülye netnáci= kis hülye takony?
Egyébként van egy olyan része a facebooknak, hogy "feltételek", ahol megtaláljátok, hogy miért tiltották le.
Ez nem egy spontán letiltás volt. Regisztrálásnál gondolom a kuruc is rákattintott az "I accept the 'Statement of Rights and Responsibilities' of Facebook"
SZVSZ, ameddig a kurucinfó folyton fosik, hogy miért engedik megjelenni a "cionista" véleményeket, addig semmi joguk nincs szólásszabadságot követelni. Ez ugyanolyan hülyeségük, mint mikor jó hosszú cikkekben taglalják, hogy a demokrácia miért f*szság, aztán leírják, hogy amit a Fidesz művel az "antidemokratikus".
17:31
"miért engedik megjelenni a "cionista" véleményeket"
Ebből én kimaradtam mikor is volt ez?
Én úgy figyeltem meg h a cionisták nem engedik megjelenni az ELLENvéleményeket. Ennek része a kuruc letiltása is.
mivel a facebook alapítója zsidó, van okom feltételezni, hogy a zsidók tiltották le.
egyébként szerintem azért használja ki a kuruc a facebook előnyeit, mert a többi hírportál is kihasználja, és ha a kuruc nem tenné, akkor nagy hátrányba kerülnének a többi hírportállal szemben.
17:36- te valami félreértettél. Én azt írtam, hogy a kurucinfó folyton azon sír, hogy a médiában miért vannak "cionista" véleményék és miért nem engedik szerepelni a szélsőjobbos hangokat. Ha viszont a média a kurucinfó kezében lenne, akkor nem engedné a zsidókat a tévé közelébe.
Másik példa: A kurucinfó egyfolytában azzal jön, hogy a holokauszttagadás tilalma sérti a szólásszabadságot, de azt helyeselték, hogy a kommunizmus bűneinek tagadása tiltott.
Sírnak, hogy a horogkereszt tiltott, de a vörös csillag tiltását támogatják.
Ezért mondom, hogy az egész kurucinfó egy demagóg szar. A fő irányelvük: nekünk lehetne, de nekik már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!