A hupikék törpikék nácik?
Figyelt kérdés
[link] - Nem szoktam olvasni a kurucot, éppen csak felnéztem rá hogy megvan-e még, és ezt a gyöngyszemet találtam.2011. máj. 20. 20:21
11/21 A kérdező kommentje:
Emberek, ez komoly kérdés... :D
2011. máj. 20. 21:35
13/21 anonim válasza:
Komcsik! Olvass utána,a kommunizmus rendszerét szemléltetik (marxi kommuna)
14/21 anonim válasza:
"Mekkora az esélye, hogy betiltják a rajzfilmet?"
Nulla.
15/21 anonim válasza:
Nem olvastam el a kérdést. De már csak az a kijelentés is nevetséges, hogy: "A törtpikék nácik". Ez már röhej. Én és rajtam kívül sokan felnőttek ezen a mesén és nem vagyunk nácik meg mit én tudjam. Én sem vagyok az. Nem vagyok náci csak hazafi a vérem ;).
Szebb Jövőt!
16/21 anonim válasza:
Elnézést a kuruc hírt nem olvastam :D.
17/21 anonim válasza:
Ugyan az mint a teletabikkal. Biztos én vagyok a buta, de nekem nem jött le a teletabikról h melegek, és a hupikék törpikékről se hogy nácik. Belemagyarázás. Egy 3-7 éves gyerek hol a jó istenbe vessz ilyenek észre? Látszik hogy egyes felnőtteknek nem volt gyerekkoruk...
19/21 A kérdező kommentje:
"Ezen röhögtem egy jót."
Akkor már sikerült elérni amit szerettem volna :D
2011. máj. 21. 19:14
20/21 anonim válasza:
De Tréfi terrorista az ő ötlete volt Szept 11.Ki tudja kit pukkant fel legközelebb.Egyébként bomba kereső kutya eladó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!