Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit ér a mai magyar filmgyártás?

Mit ér a mai magyar filmgyártás?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 08:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Milyen tipusu filmeket szeretnétek látni ??

milyen a jo film ? mi legyen benne ? humor ? vér ? fegyver? verekedés?

régen az állam több pénzt adott a filmekre ,mint ma !

(vásárloértékben )

Vajna olyan okos,hogy el tudja dönteni melyik legyen

szponzorälva ?

2011. máj. 15. 21:12
 12/15 anonim válasza:

Régen más volt. Kapott támogatást, volt rendes filmgyárunk, segítettek nekünk, SŐT voltak híres, jó, fiatal színészeink. Nem mondom, hogy most nincsenek. De nem élnek a köztudatban annyira, mint régen. A rendezők, színészek, akik régen alkottak, megöregedtek. Az újak még/már nem úgy töltik be a helyüket ahogy elvárnánk... De nincs könnyű dolgok. Nem egyértelmű, mit szeretnénk látni. Sok filmre nincs keret, nincs színész, nincs rendező. Hogy virágozhatna?!

Én a régi filmeket szeretem. Vannak nagyonnagyon jó magyar filmek. Napjainkban pedig inkább a "próbáljuk meg minél idiótábban szórakoztatni a nézőket, mást úgyse néznének meg" kijelentés alapján alkotnak... Szerintem.

2011. máj. 16. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Hát ez igaz sajnos !csak az vigasztal NÈMILEG,hogy a hires olasz és francia filmgyártás is kimult !

mindent elönt a szar amerikai folyam..!a mai fiatalok többsége nem is ismeri a mai magyar szinészeket,szomoru

voltam,hogy a fiam (30) nem tudott 10 magyar szin´szt felsorolni !

2011. máj. 17. 22:02
 14/15 anonim válasza:
A fiatalok többsége talán ilyen. De vannak, akik nem. Reménykedjünk, hogy ŐK, ha felnőnek, tesznek valamit ez ellen.
2011. máj. 18. 16:58
 15/15 anonim válasza:
Biztos vannak jó filmötletek, tehetséges rendezők, és színészek- csak a médián át a közönséghez nem jutnak el. Én nagyon nagy fenntartásokkal ülnék be egy mai magyar filmre.
2011. jún. 5. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!