Mit ér a mai magyar filmgyártás?
Milyen tipusu filmeket szeretnétek látni ??
milyen a jo film ? mi legyen benne ? humor ? vér ? fegyver? verekedés?
régen az állam több pénzt adott a filmekre ,mint ma !
(vásárloértékben )
Vajna olyan okos,hogy el tudja dönteni melyik legyen
szponzorälva ?
Régen más volt. Kapott támogatást, volt rendes filmgyárunk, segítettek nekünk, SŐT voltak híres, jó, fiatal színészeink. Nem mondom, hogy most nincsenek. De nem élnek a köztudatban annyira, mint régen. A rendezők, színészek, akik régen alkottak, megöregedtek. Az újak még/már nem úgy töltik be a helyüket ahogy elvárnánk... De nincs könnyű dolgok. Nem egyértelmű, mit szeretnénk látni. Sok filmre nincs keret, nincs színész, nincs rendező. Hogy virágozhatna?!
Én a régi filmeket szeretem. Vannak nagyonnagyon jó magyar filmek. Napjainkban pedig inkább a "próbáljuk meg minél idiótábban szórakoztatni a nézőket, mást úgyse néznének meg" kijelentés alapján alkotnak... Szerintem.
Hát ez igaz sajnos !csak az vigasztal NÈMILEG,hogy a hires olasz és francia filmgyártás is kimult !
mindent elönt a szar amerikai folyam..!a mai fiatalok többsége nem is ismeri a mai magyar szinészeket,szomoru
voltam,hogy a fiam (30) nem tudott 10 magyar szin´szt felsorolni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!