Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Bármiféle rosszindulat nélkül:...

Bármiféle rosszindulat nélkül: Ti is megfigyeltétek, hogy egyre több kisebbségi jön szembe az utcán?

Figyelt kérdés
Nem szoktam alapvetően a szembejövő embereket figyelgetni, de az utóbbi hónapokban már feltűnt... különösen, mióta beköszöntött a jó idő: mindenhol cigányok. Cigányok a buszon, a vonaton, a Fő téren, az utcán, a boltban. Rengetegen vannak, egyre többen. És sokszor félek is, fiatal lányként védtelen vagyok egy bandával szemben. Nektek is vannak hasonló megfigyeléseitek? Alapból semmi gondom nem lenne velük, de amikor cigit kéregetnek és nincs, komolyan megijedek, mit fog lépni. Meg beszólogatnak, úgy néznek rám, hogy szinte lenézik rólam a kicsit drágább ruhát is, meg mintha mindjért nekem akarna jönni, mert nem tetszik a képem. Ti hogy vagytok ezzel? És hogyhogy csak jó időben vannak jelen mindenhol? :D Télen sehol se láttam bandázni őket...
2011. máj. 4. 13:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
64%

Igen

megoldásokat most inkább nem javasolnék.

2011. máj. 4. 22:21
 12/12 anonim ***** válasza:

A megoldást Viktor fogja prezentálni, mivel neki adták ki

(EU -elnök!)a megoldást,- az egész földrészen meg fog oldódni a cigány-kérdés!....

2011. máj. 7. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!