Vannak Politikai ambícióim, ti hogy álltok ehhez?
Kezdd el skandálni, hogy "MOCS-KOS HAZAÁRULÓK", és felvesznek a Jobbikba. Kezdd el Skandálni, hogy Mocs-kos Fidesz, és felvesznek az MSZPbe. Kezdd el skandálni, hogy Mocs-kos Gyurcsány, és felvesznek a Fideszbe. De aztán ne várj túl sokat. Ahhoz, hogy csinálhass is valamit, két dolog kell: Pénz és nagy pofa. Ha ez a kettő megvan, menj politikusnak. Jól fogsz élni, lesz tíz villád, és mellesleg utálni fogunk.
VAAAGY!
Ne menj politikusnak, dolgozz, és talán még le se köplek 20 év múlva, akkor se ha megtehetem.
Nekem is vannak. Én leszek az első miniszerelnöknő, a honanya, és megváltom kis hazánkat. Na jó, nem.
A kérdésre válaszolva: ha van gerinced, hajrá.
ha arra vágysz, hogy mindenki gyűlöljön és megvessen, még ha adott esetben jó szándékkal próbálkozol is - HAJRÁ
ha a világot/országot akarod jobbá tenni, kezdd kicsiben! egy romlott rendszerben az alkatrész is elromlik, eleve veszett ügy! helyette a közvetlen környezeted igyekezz jobbá tenni, ez minden, amit megtehetsz! a felülről irányított változás nem működik, ezt számos történelmi példa igazolja.
ha meg hatalmat akarsz csupán, akkor meg menj már a phassba!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!