Miből pattant ki a Gyöngyöspatai botrány?
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:35
Alig kivehető valami rajta. Csak a hugyozást látni, a rohangálást látni, meg azt, hogy a cigányok fülüket farkukat behúzva elmenekülnek a rendőrségtől.
Nem értem, hogy az előbbi hozzászólásom miért lett eltávolítva. Abszolút semmi olyat nem írtam benne, ami sértene bármilyen erkölcsöt is. Egyszerűen kifejtettem a véleményem Orbán Viktor diktatórikus kormányzásával kapcsolatban. Úgy látszik ez az oldal sem független, csak azok a hozzászólások maradnak, amelyek a Fidesz mellett szólnak.
Sajnálom, de az igazságot akkor sem fogom elhallgatni, nem érdekel kinek tetszik és kinek nem. Az biztos, hogy tavaly nem arra lett felhatalmazva a miniszterelnök Úr, hogy diktatórikus jelleggel hozzon törvényeket a Magyar emberek ellen, hogy még ennél jobban is kiszolgáltatottabbá tegye őket.
Petroniusnak meg a naplopózónak.
Érdekes 1 megállapításotok van!! Láttatok már élőben cigányt? A városban segélyosztáskor csürhében randalírozni?
A postást megverni mert nemelég gyorsan hozta a jussot!
Részegen kötekedni, megverni a kocsma környékén járót!
Ne csak a f@sz egyik felét vedd észre, ott a másik is.
Ez a válasz 22%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:31
Jól van pontozzátok le azt, amit a saját szemetekkel és fületekkel láthattok és hallhattok. Itt most kivételesen nem csak a cigányok voltak a hibások.
"Ne csak a f@sz egyik felét vedd észre, ott a másik is."
Ezt magadnak írhattad volna inkább. Tisztában vagyok vele, hogy miket művelnek.
faszom...
töröld ki ezt is.
neked is egy putri cigány a környékedre.máskép állna a szád széle.
ha nem lehet leirni az igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!