Mondanátok olyan webáruházakat, ahol igazi (nem dísz) kardokat, szablyákat lehet venni nagy választékban?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:03
Neked is írtam egy privát üzenetet. Ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:27
Azért nem jó sok esetben az utánzat, mert láttam én már 12. század béli hagyományőrzőket gyakorlatozni, ahol letört a penge a markolatról és majdnem nagy lett a baj....
Hallottál már az "anyagfáradás" jelenségéről? Az miatt törnek a pengék. Nincs olyan kovács, vagy fegyvermíves, aki eltörhetetlen kardot készítene neked. Csak akkor nem törik el, ha a falon lógva hagyod. Ha igénybe van véve, akkor előbb, vagy utóbb eltörik.
Más kérdés az, hogy minden kupec a maga lovát fogja dícsérni, ha nagyon forszírozod, levesznek pénzzel, és megígérik, hogy sosem törik majd el. Közben dehogynem. Függően az igénybevételtől, az anyagtól, az edzéstől, de egyszer eltörik.
A történelmi hadszíntereken is tucatszám kerülnek elő törött pengék, csak abban a korban nem hördült fel a közönség, ha elrepült egy penge.
nem azért titkolóztam, mert olyan nagy titkok lenne, de kedves barátom nevét és telefonszámát nem akartam kirakni a megkérdezése nélkül. és képzeld jómagam is kovács vagyok , csak nem fegyvereket készítek.
www.mukovacsolda.mlap.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!