A Skinheadek miért útálják a b*zikat?
Azért utáljuk, mert természetellenes.
És a kocsmahuszárokat is szintúgy utáljuk. Nekem a csövesekkel nincs bajom, mert akkor azokat is utálhatnám, akiket most lakoltatnak majd ki...
"katonai gázspray-el fújtak tele 2 kocsit amiben elég sok török tartózkodott,ők aztán a "mintapolgárok""
Az ötletért meg kösz!
én mindig azt mondom ha találkozok egy ilyennel...Nagy gyereked legyen b*zi:D
ezek mindent utálnak...És azt hiszik mindenkinél okosabbak és osztják az észt mindenkinek olyan értelmes módon közbe meg az értelmes ember tudja ,hogy hülyeséget mond..És ezt nem csak a filmekből láttam...
Pl.belénk is belénk kötöttek már amikor a discoból jöttünk ki...hogy,"k*cs*gdiszkósok" "komunistag*cik" "b*zik"
Pedig csak élvezzük az életet...Én nem bántanám őket...
De pl. az egyik barátomat aki meleg azt meg a kórházig verték..pedig nem szólt semmit csak tudták,hogy meleg...
És még ők szidjak a cigányokat amikor ők is ugyanúgy bandában vertek meg EGY embert...
És nem egy ilyen esettet hallani...:(
Szomorú ez...és egyre több fiatal akar ilyen barbár lenni
3 hete voltam Hamburgban, ott is ugyanaz a helyzet, mint Berlinben, van egy csomó skinhead-melegbár:)
Egyébként ebben a filmben is vannak meleg skinheadek: http://www.youtube.com/watch?v=C0uZB-OCXPM
Kár, hogy ilyenek nincsenek Magyarországon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!