Holnap Április.20. alkalmából lesz valahol megemlékezés, felvonulás Budapesten?
Tegnap 22:02 vagyok Szabolcsból.
Én meg régen elmúltam 15 éves. Pont a duplája vagyok, vagyis harminc éves. És nem egy hülyegyerek, hanem diplomás, 3 gyerekes anyuka.
És nem neonáci vagyok, hanem azt hiszem, jó töritanárom volt. Amúgy hazafi vagyok a javából!
Szép napot nektek!
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:52
Pár sorral feljebb...
de azért itt is ellenőrizheted... [link]
Nem lesz.
"Amúgy hazafi vagyok a javából! "
Azért vagy jó hazafi, mert szívesen megemlékezel Hitlerről?
Nem mondtam, hogy megemlékezem Hitlerről, sőt, egy szóval sem mondtam hogy fel akaork vonulni. Attól, mert hazafi vagyok, ez nem jellemző rám! Nem attól lesz valaki hazafi, hogy felvonul, és nem hiszem, hogy nekem kellene megemlékeznem Hitlerről. Nem mondtam semmi hasonlót. Azt mondtam, jó töritanárom volt, és azt mondtam, ha tudnám, lesz-e felvonulás, akkor megmondanám, hogy hol és mikor.
Ennyi!
Oké, csak azért, hogy abbahagyjuk egymás felesleges támadását. Szerintem itt egy félreértés történt, és a kérdező erre gondolt:
És elvileg igen, lesz valami felvonulás a Margit-szigeten, de többet nem tudok én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!