Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez már a szánalom kategóriába...

Ez már a szánalom kategóriába tartozik nem? Csak panaszkodni tudunk?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer tapasztaltam, hogy itt, és mindenütt, hogy az emberek azért panaszkodnak, amiért pár hete még imátkoztak. Pl. erre a Líbiai polgárháború. Míg nem avatkozott be az EU, mindenki szidta őket, hogy mért nem védik meg Líbiát, most meg már a csúnya-csúnya nyugatiak kizsákmányolják őket.

Szerintem ha kiszálnánk az EU-ból, akkor pár héten belül megszaporodnának az EU-t pozitívan feltüntető kérdések.

Értelmes válaszokat.

2011. ápr. 12. 17:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

De.

Nem csak, de ez a gyakoribb.

remélem segítettem

2011. ápr. 12. 17:32
 2/11 anonim válasza:
66%
Az embereknek nem lehet jót tenni.
2011. ápr. 12. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:

Honnan tudod,hogy ugyanazok panaszkodnának akik eddig?

Most megy a vita,hogy "mi lenne ha"ez meg az történne és emberek csoportjai vitáznak a saját meglátásuk alapján.Akik mondjuk most panaszkodnak az eu miatt azok valószínű nem panaszkodnának akkor ha megszűnne,akik meg most nem panaszkodnak azok panaszkodnának akkor.

2011. ápr. 12. 18:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Az embereknek sosem tetszik ami épp van. Mindenkinek nem lehet megfelelni, aztán a panaszkodás után a határválasztó esemény után fennkölt módon emlékeznek vissza a régi időkre.
2011. ápr. 12. 18:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom: mindenki panaszkodik mindennel kapcsolatban, anyagi helyzettől, politikai nézetektől, faji- és szexuális hovatartozástól függetlenül. Mindenki. Ennek vajmi kevés köze van Líbiához, Irakhoz, Afganisztánhoz, Vietnamhoz, a Százholdas Pagonyhoz stb... Nincs mit szépíteni ezen: lételemünk a panaszkodás.
2011. ápr. 12. 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem ismerek senkit aki panaszkodna.
2011. ápr. 12. 18:15
 7/11 doboszoli ***** válasza:

Végül is lehetne tapsolni is.

Ha lenne minek..

2011. ápr. 12. 18:15
 8/11 Dick Esmen ***** válasza:
Szánalom a köbön!Isten hozott Magyarországon!
2011. ápr. 12. 19:54
 9/11 anonim ***** válasza:
hogy tudod megjegyezni a felhasználónevedet?
2011. ápr. 12. 20:27
 10/11 A kérdező kommentje:

"Hogy tudod megjegyezni a felhasználóneved?"

nemkell megjegyezni :D Mérges voltam, hogy minden nickname foglalt volt, ezért ezt írtam be xD

2011. ápr. 12. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!