Ez már a szánalom kategóriába tartozik nem? Csak panaszkodni tudunk?
Már nem egyszer tapasztaltam, hogy itt, és mindenütt, hogy az emberek azért panaszkodnak, amiért pár hete még imátkoztak. Pl. erre a Líbiai polgárháború. Míg nem avatkozott be az EU, mindenki szidta őket, hogy mért nem védik meg Líbiát, most meg már a csúnya-csúnya nyugatiak kizsákmányolják őket.
Szerintem ha kiszálnánk az EU-ból, akkor pár héten belül megszaporodnának az EU-t pozitívan feltüntető kérdések.
Értelmes válaszokat.
De.
Nem csak, de ez a gyakoribb.
remélem segítettem
Honnan tudod,hogy ugyanazok panaszkodnának akik eddig?
Most megy a vita,hogy "mi lenne ha"ez meg az történne és emberek csoportjai vitáznak a saját meglátásuk alapján.Akik mondjuk most panaszkodnak az eu miatt azok valószínű nem panaszkodnának akkor ha megszűnne,akik meg most nem panaszkodnak azok panaszkodnának akkor.
Végül is lehetne tapsolni is.
Ha lenne minek..
"Hogy tudod megjegyezni a felhasználóneved?"
nemkell megjegyezni :D Mérges voltam, hogy minden nickname foglalt volt, ezért ezt írtam be xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!