Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A Hitgyülisek miért imádják...

A Hitgyülisek miért imádják Izraelt és a zsidókat? A zsidók nem ismerik el Jézust megváltójuknak, tehát elvileg nincs közük egymáshoz.

Figyelt kérdés
Csomó Hitgyülis összejövetelen lehet látni az izraeli zászlókat.
2011. ápr. 6. 15:58
1 2
 11/12 anonim válasza:

Egy biztos a hitgyülisek tényleg nagyon hasznosak. Ezt onnan tudom, hogy itt nálunk Nagybányán. Gondolom tudjátok, hogy hol van? Szóval itt nálunk Nagybányán a viktória sugáruton van egy régi ház, a kinézetéből itélve szerintem nagyon régi is és biztos vagyok benne, hogy eredetileg másra szolgált. Egyszer elhaladtam mellette. Halk gitár hang szólott ki rajta és énekeltek magyarul. Azótától sem hallottam többet, mert az év legnagyobb részében zárva vannak Valószinüleg már régebb óta itt vannak, de én csak pár éve lettem rájuk figyelmesek.

A ház falán meg a következö felirat áll.

Hit gyülekezete

Biserica credintei.

A Biserica szó magyarul templomot jelent.

Az irás felett vagy alatt, meg egy érdekes ábra, amely mintha valamiféle áldozati oltárt ábrázolna.

Ellehet jönni meglehet nézni. Sajnos ide fényképet nem tudok fel tenni.

2015. júl. 2. 00:20
 12/12 anonim válasza:
Hoppá elirtam magam, nem hasznosak, hanem alattomosak.
2015. júl. 2. 00:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!