Mennyire súlyos ez a válság? Mi lesz velünk, ha elfogy az olaj? Hova juthat az emberiség mondjuk 5 év múlva?
Olaj?! Te valamit félreérthettél, most gazdasági válság van, nem olajválság, a jelenlegi helyzetnek nemsok köze van az energiahordozókhoz.
Amúgy a hozzáértők azt mondják, hogy elég súlyos a válság. Hogy aztán hova jukadunk ki, azt most még nemigen látni. Egy biztos, az átlag ember szívni fog.
Igen, és mindjárt itt az államcsőd is, ezért mondják sokan, hogy forradalom lesz. :S
De én nem is tudom....
Hát ez egyértelmű. meghalunk :DD
na a viccet félretéve... hát talán akkor megint úgy kell élnünk mint középkorban. (nomád életmód) xD
Két dolog van!
Az egyikben politizálni kellene! Ezt nem akarok mert sosem tudni hogy szavaink után milyen következmények várhatóak, azt azonban mondhatom, hogy a gazdasági válság nagyon sok embernek jót tesz és sokaknak a komfortérzetét csökkentheti.
Nincs elég olaj? Igen ezt mondják, de hangsúlyozom hogy csak mondják!!!! Kérdezem én, hogy KI AZ AKI MAGASABB BEOSZTÁSÚ EMBEREKNEK BÁRMIT IS ELHISZ? Aki ezt teszi kérem hogy írja meg tapasztalatait annak érdekében hogy én is higgyek benne. Nem mondom hogy összeesküvés elmélet, de kicsit nyissuk ki a szemünket!!!! nézzünk egy egyszerű példát: bizonyos megkülönböztetést nem viselő emberek bűncselekményt követnek el megkülönböztetett emberek ellen, amit napokig, hónapokig hallhatunk,addig azonban ha megkülönböztetett emberek követnek el mások ellen bűntényt arról kevesebb közleményt hallunk....miért? és persze felmerült bennem hogy ezt csak én látom így... de nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!