Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek kb hány ember...

Szerintetek kb hány ember vitázhat itt a politika kategóriába?

Figyelt kérdés

Ránéztem a toplistára és már a harmadik oldal felétől az eredmények drasztikusan alacsonyak,ebből gondolom,hogy kevesen vagyunk.

További kérdés:Te miért szeretsz itt "vitázni" ha nincs jelentősége?

2011. márc. 25. 19:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Simon Patrik, itt van az a "topik" (kérdés), amit említettem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__164..

Te is írd be magad, hogy teljesebb legyen a kép!

Amúgy ha jól láttam, Szarkasztikus Ákos és dubiis libertas sem írt még. Szóval 35, úgy számolom. :-)

2011. márc. 25. 21:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek kb hány ember vitázhat itt a politika kategóriába?"

Kb. 20 rendszeres és 100-200 alkalmi.

Az olvasók az interneten kb. 10-100-szor annyian vannak, mint a beírók. Tehát 100-1000 körüli rendszeres olvasó és néhány ezer alkalmi olvasó van.

"Te miért szeretsz itt "vitázni" ha nincs jelentősége?"

Itt nem nagyon lehet vitázni (a "vitázás" érvelést jelent, a tények figyelembevételét, a hazudozás mellőzését). A nagyon kirívó hülyeségek ellen szoktam írogatni, leginkább az összeesküvéselméletek, nácizmus, kádárizmus, gyurcsányizmus és hasonló szellemi környezetszennyezések ellen.

2011. márc. 25. 21:31
 13/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:27

Válaszoltam.Egyébként nehogy azt hidd,hogy mindenki igazat ír...

Vannak 13 évesek akik azt írják,hogy már 36 éves vagyok 3 diplomával és most lesz meg a negyedik.Aztán a kommnetjük alapján rájövünk arra,hogy talán még a 8 osztályuk sincs meg.

2011. márc. 25. 21:35
 14/22 anonim ***** válasza:
63%

Az izraeli vagyok

Szerintem a resztvetel egyenenkent is valtozik. Pld volt idoszak, amikor szinte naponta beneztem ide, volt olyan, hogy legfeljebb 2-3 hetente, es akkor sem irtam, csak olvastam. Szoval ez fugg attol is, hogy kivel eppen mi tortenik a valosagos eleteben.

Ha ezeket a "korszakonkentieket" is figyelembe vesszuk, akkor tobben vagyunk allandoak, szerintem boven 40-50 korul.

Aztan ehhez vegyuk hozza azt a felosztast, amit elottem mar irtak.

2011. márc. 26. 10:52
 15/22 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem 20 embernél nem lehetünk többen egyszerre. Az is változó, hogy ki mikor lép éppen be, egyáltalán válaszol-e vagy csak pontozgat, vagy csak olvas, esetleg alkalmanként szokott válaszolni, ha épp nem az aktuális "kabaré" megy itt. Én csak és kizárólag egy dolog miatt járok ide. Mert érdekel az emberek véleménye, még akkor is, ha az illető kórosan hülye, esetleg webnáci. Vitatkozni szeretek,addig ameddig nem megy át személyeskedése (amibe gyakran én is beleesek, ezen szeretnék változtatni).

Az átlag életkoros kérdés meg nem mérvadó, mert egy csomóan kamuznak. Van egy csomó több regisztrációval esetleg sokadszorra is kitiltották és mégis újra regisztrál. ja és vannak a TROLLOK: akik sosem unják meg, létezésük egyetlen célja a trollkodás. Lásd: kiráJJJhekker, ő egy különösen túlfejlett példány. Mondjuk az mindent elmond az itteni színvonalról, hogy a válaszai 60-70%-osak, ha fikáz valakit (általában engem).

2011. márc. 27. 19:14
 16/22 A kérdező kommentje:

Sverdans:

Ki az a kiráJJJhekker?Már máshol is láttam,hogy említetted de én még sose láttam ezt a nicknevet.

2011. márc. 27. 19:18
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyszer kirakta az éppen aktuális nicknevét. Azóta persze már sokszor törölték a regjét, de mindig újra regisztrál Már régebben volt, akkor jelentette ki magáról, hogy ő gázkamramérnök kiráJJJhekker (direkt írtam így). Amúgy ebbe a kérdésbe is írt :D
2011. márc. 27. 19:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Ja és fel lehet ismerni a korcs szó állandó használatáról, meg a káromkodásairól. ja meg arról is, hogy imád engem :DD
2011. márc. 27. 19:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Sverdans:

Ő lenne az?:D

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:08

2011. márc. 27. 19:33
 20/22 anonim ***** válasza:
Gyanítom ,hogy igen! Van neki sok-sok regisztrációja, általában olyankor jön elő, mikor kevés a moderátor az oldalon.
2011. márc. 27. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!