Mi a "Harag napja"?
Használd talán a googe-t.
Ekkor ordítozta Torgyán Józsi, jó ütemesen, hogy "Antall József mondjon le! Antall József mondjon le!".
Harag napja nevű tüntetés és zavargás Chicagóban is volt 1969-ben a Weather Underground szervezésében, valamint így hívtak 2011-es észak-afrikai megmozdulásokat is.
Ez az előző dolog engem nem érdekel - már az, hogy mikor lehet Orbánt ingyen szemen köpni. Ilyen marhaságot! Én bármikor fizetek is érte! És utána rögtön újra sorba állok...
Pedro
Hát inkább, mint hogy eligyam, nem?
Attól csak részeg leszek, aztán jön a másnaposság. De ez színtisztán csak örömöt okoz! :-D
Pedro
Használtam guglit, de filmeket dobott ki :/
Köszönöm szépen a segítséget!
Legutóbbi válaszadónak: Szerinted a "vallás" témakörben szerepel ez a kérdés? :$
Egyébként igen, láttam, hogy azt is jelenti, de az első válaszoló adta meg a választ, amit kerestem. Igazság szerint egy kicsit ugye az észak-afrikai események kapcsán, és kicsit egy régebbi kép alapján merült fel bennem a kérdés.
Minden választ köszönök! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!