Véleményetek a skinheadekröl?
ma 21:57
Biztos megint a Trianont éltető pulcsidat vetted fel.
Az igazi skinheadek igenis összetartóak van külömbség skinheadek és azok között aki megjátszák hogy skinheadek.
Én is skinhead vagyok sokat balhézunk, verekedünk és sosem futamodunk meg ha beszolnak 10 ésmi 3an vagyunk akkor is odamegyünk. Nem istenítjük hitlert ugyanis miatta vesztettük el az országunkat de a cigányoknak semmi kleresnivalója magyarországon élősködő ide nem való.
Szerintem a kérdező beszélgessen el egy igazi vérbeli skinheaddel és ne őket fikázza hanem amegjátszókat. (amugy nem skinheadek vagyunk hanem bonehade-ek azaz csontfejűek csak így terjedtünk el a közhiedelmben.)
A Börfejü válaszolónak:
Igazán tisztelek hogy ilyen elveket követsz.
Te fa*z aki kiírta ezt már hülye és a skinhead fogalmát sem tudja.
1. milyen hitler??? xDDD skinheadeknek köze nincs ehez...
2. a skinhead nem NÁCI NEM NEONÁCI nem Fasiszta ((lehet rasszista a skinhead de van olyan ember aki nem skinhead és ugyanúgy rasszista szal ez nem skinheadséggel jár)) A skinhead a melós ember volt régen, mamár érzés alapján megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!