Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit szóltok a Gyöngyöspatai...

Mit szóltok a Gyöngyöspatai jobbikos megmozduláshoz?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 17:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

Se az Új Magyar Gárda se a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület nincs betiltva. Ami be lett tiltva, az a tizenvalahányfős Magyar Gárda egyesület.

Véleményem az, hogy miután megjelentek a csendőrök egyből rend lett a faluba. Az index cikke szerint a cigányok még takarítottak is.

2011. márc. 7. 18:10
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

71

Magyarországon nincs csendőrség. Csak pár öntevékeny szerencsétlen.

2011. márc. 7. 18:11
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Akkor kiment pár szerencsétlen és a szimpla jelenlétükkel rendet tett a faluban. Így már tetszik?
2011. márc. 7. 18:12
 14/21 anonim válasza:
87%
dubiis libertas! Akkor semmi nem történt a faluban, ugye? Nincs is cigánybűnözés. :D Régóta forrt már ez a dolog, szóval nem kifejezetten a bácsi esete váltotta ki ezt, hogy szerveztek egy gyűlést. Nem tudom, hogy más mutatott-e megoldást a cigányproblémára. Személy szerint nem bízok senkiben. Se a rendőrségben, se a gárdában. A száját jártatja mindenki, eredmény meg sehol. A vége az lesz, hogy mégtöbb védelmet kapnak a cigányok, nekünk meg mégjobban megkötik a kezünket. Nem vagyok rasszista félreértsé ne essék, de elég gáz, hogy a saját hazámban félnem kell amikor bulizok, vagy akár amikor a főiskolára megyek be (ez utóbbi ritkább). Reméljük mihamarabb találnak megoldást.
2011. márc. 7. 20:44
 15/21 BeerHunter ***** válasza:
97%

Tisztelettel megjegyezném, hogy egyik legjobb barátomnál voltam tavaly ebben a faluban szőlőben dolgozni. Nem voltam eddig sem a cigányokról túl jó véleménnyel, de amit ott tapasztaltam, az hihetetlenül megdöbbentett. Egy hónap így nézett ki: hó elején jött a szocsi, 4-5 napig iszonyatos dínom-dánom, randalírozás, aztán meg cigi/pénz kuncsorgás a magyaroktól (gyakran nem szép szóval). Nem tudom, hogy a TV-ben nyiltkozó cigány kit győzött meg, hogy rettegnek az asszonyok és a gyerekek a járőröző polgárőröktől (!), de magamból kiindulva, egy szerv jelenlétét mindenképpen megnyugtató, nem nyugtalanító dolognak tartom.

Néhány éve ezen a településen történt meg az, hogy egy cigánygyerek a barátom anyjának kocsijáról lelokodta a szelesapkákat (kocsi a ház előtt állt), ezt észrevette az apja, és kiszaladt az autóhoz, cigánykölök elkezdett futni, elesett, lehorzsolta magát, a putriba már úgy ment, hogy őt megverték a magyarok, hát összecsődült a cigánytelep, hogy majd jól móresre tanítják a magyarokat, hát apukának sem kellett több, ő is összehívta a kis csapatát (hegybíró az öreg), és úgy álltak egymással szemben. Ekkor már úton voltak Egerből a kommandósok (!), mikor megérkeztek odaálltak a két csapatta közé. A magyarokkal(!) szemben. Addig tartották ezt a pozíciójukat, míg haza nem ment mindenki.

Aki nem tudja milyen a helyzet arrafelé, azt kérném szépen nem pofázni (LMP), és nem a cigókat védeni. Köszönöm.

2011. márc. 7. 20:50
 16/21 BeerHunter ***** válasza:
*néhány helyről lemaradt a "p", az esetleges egyéb helyesírási hibákért elnézést kérek, csak gyorsan írtam:)
2011. márc. 7. 20:52
 17/21 anonim ***** válasza:

Egy másik kérdésbe már leírtam a véleményem, ide nem fogom.

Kérdés: milyen tisztség az a hegybíró?

2011. márc. 7. 22:01
 18/21 BeerHunter ***** válasza:
100%
Ha magadtól nem tudod, akkor ajánlom a guglit.
2011. márc. 8. 04:37
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Leszögezem mindjárt az elején, MAGYAR VAGYOK! Édesanyám 62 évesen parkőrként dolgozik egy önkormányzati cégnél! Mindenki szeretni, megvannak elégedve a munkájával! Néhány héttel ezelőtt 3 részeg cigány leütötte munka közben! Aztán átsétáltak a Tuskó expresszbe lopni, ahol leütötték a biztonsági őrt és mint aki jól végezte dolgát, felszálltak a buszra és elmentek Újpest felé! A rendőrörs kb 200 méterre van! A rendőrök frappáns kérdése a következő volt: "Nem kötött beléjük?"! És természetesen azóta sem történt semmi az ügyben! A rendőrökkel beszéltem, semmi konkrétumot nem tudtak mondani! Meg is mondtam nekik, hogy ha még egyszer ilyen történik kint, előveszem a csákánynyelet a kamrából és azzal fogok kimenni és szétverni őket! Még a rendőrök hőbörögtek, hogy ilyet ne merjek csinálni, mert ez önbíráskodás! Szerintem, önvédelem! Felháborítónak tartom, hogy fényes nappal ilyen megtörténhet a mai világban!

2011. márc. 14. 08:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem hiába örültek a nem roma szarmazásu emberek hogy ott vanak a gárdisták!!! Azt mondják páran nem jó mert eröszek eröszakot szüll én meg azt mondom ok és okozatt!! miért vn az hogy itt ebben az országban számos nemzetiség él és még se halaszz roluk rossz szot se ezek meg egyszerüen nem birnak a seggükön meg maradni!!! akkor meg megérdemlik amit kapnak a hosszu péveken át terorba tartoták az embereket mert csoportosan mentek betörni meg emberkedni most meg hogy felszolalnak elenük csak siró cigokat látsz a tvbe meg hogy meg vanak félemlitve!! egy átlak magyart fel szál csak egy buszra azt ha már ott áll 3 rosszul érzi magát mert már ismeri öket mindenki!!! a rendöröket nem kel szidni ök csak parancsot teljesitnek fent a jogvédöket meg apolitikusokat kel szidni ök azok akik nem látnak bele a problémába mert a politikus kölke ha át megy rozsadobrol a jozsef városba akkor azt kérdi ez még magyar ország? és ez nem vicc mert a saját fülemel halotam!!! akkor ezeknek milyen foglama lenne a világrol be kel költözné meléjük 4-5 mnapra azt majd meglátjuk milyen joravaló emberek mi mindent meg tesznek hogy neked ne legyen gondod pl:nem kel leszedned a zöldséget gyümölcsöt mert ök olyan jok hogy az éjszaka közepén meg teszik sőt használt müszaki cikjeidet is elhordják ha nem vagy othon ezel is segitve az ujj megvásárolását amit késöbb persze ujra elpakolnak!!! nem azt mondom hogy ez jo megoldás mármint az hoga gárda kivonul de amig nincs más addig ez marad nekünk és jó látni ahogy sirnak rinak hány család sirt már miatuk!!!

befejezésként 10-11 cigot ültetek le Miskolc környékén raszista felindulásbol mert magyarokra támadtak és az volt a fegyvereikre irva halál a magyarokra!!! na ez nem raszizmus mi? ebben az országban élnek ezt a nyelvet beszélik és még is ezt gyülölik azaz minket akik dolgoznak nekik a segélyért!!!!

2011. márc. 16. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!