Állítólag megint szervezkednek az emberek. Szerintetek lesznek zavargások Márc.15. én?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 21:37
1/41 anonim válasza:
Százan a sajtószabadság ellen? Vagy -ért?
2/41 anonim válasza:
Nem. Mivel most a főszervező van hatalmon.
3/41 anonim válasza:
Mit megint? 2006-ban nem volt szervezés. A HírTV órákon keresztül nyomta az őszödi beszédet szeptember 17-én, és az erre felháborodott tömeg összegyűlt a Kossuth téren. Ez még a bíróság szerint is teljesen spontán volt (az már külön röhej, hogy a spontán tüntetés szervezését ugyanez a bíróság Toroczkai nyakába varrta...), senki sem szervezte.
4/41 anonim válasza:
Nem hiszem mert ha a Jobbikosok vagy gárdisták mennének akkor a rendőrök 2 perc alatt olyan nagy számba mennének ki, hogy fingani se lehetne egy egészségeset..:D Ráadásul elvileg az ország 2/3 része megválasztotta a kormányt..minek kéne zúgolódni? Komolyra fordítva a szót! Nem! Emlékezzünk meg méltósággal a 48'-as hősökről:) Menjünk máskor tüntetni..De ezt most én is szeretném nyugalomban megünnepelni:)
5/41 anonim válasza:
egy forradalmat hogy lehet békében megünnepelni? egy olyan forradalmat, amikor a magyarság egyhangúan változásokat akart? szerintem márpedig ideális a tüntetés. a sok liberális meg proli pedig maradjon otthon a foteljében ahogy szokott, ha nem tetszik. mellesleg!: 15-én nem lesz tüntetés úgy tudom a Jobbik szervezésében SEM, ahogy máshol sem, nagygyűlés lesz agyatlanok! zavargások, ez pontosan mit takar? szerintem a homofelvonulás 5ször nagyobb zavargás, mint egy Jobbik-program. én ott leszek, mert szimpatizálok velük. mindenki a maga portája előtt seperjen. ha nem tetszik, menj el lmp-nagygyűlésre (ahol egyébként 10-ed annyian sincsenek) :)
6/41 anonim válasza:
Kicsit off, de a kis kétharmadosnak üzenném, hogy számoljon kicsit utána: a szavazattal rendelkező állampolgároknak csak az egyharmada szavazott a Fideszre. Másik egyharmad a többi pártra szavazott, az utolsó harmad pedig otthon maradt.
7/41 anonim válasza:
Hát ha valami békés megmozdulás lesz, akkor az első sorban ott leszek. Direkt keresni fogom az ilyen csoportosulásokat. Sőt, ha valaki tud ilyenről, az meg is írhatja!
8/41 anonim válasza:
tavaly elég békés volt úgy emlékszem, bár nem tudtam sokáig maradni. 15-én deák tér, gondolom 3 óra körül kezdődik.
9/41 anonim válasza:
"A csőcseléket nem zárták börtönbe 2006-ban. Ideje,hogy újra szétverjék a fővárost,hogy lássák Orbán mit csinál velük."
Osz neked nem tűnt föl, hogy Orbán vót a csőcselék?
10/41 A kérdező kommentje:
22:21
Zavargás alatt azt értem,hogy az eredetileg megemlékezésnek induló programból békés és/vagy nem békés tüntetés alakul ki.
2011. márc. 5. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!