Hol találhatók azok a statisztikák, amelyek szerint a romák nem járnak el szavazni?
Többen ezzel érveltek, h nyugi nincs gond ezzel az új mindengyerekutánpluszszavazati joggal, mert hogy igaz h első ránézésre a cigókat próbálják vele felhasználni, de valójában azok nem járnak szavazni.
Sőt egyesek szerint ez így is marad, tehát biztos nem lesz kihasználva.
Az meg más tészta, h mindenhol azt hallom illetve saját településemen látom is, h pont ez megy.
Adnak nekik egy rekesz sört aztán már el is van döntve, h kire szavaznak.
De a lényeg (ha egyáltalán van ilyen) hol található ez a stati?
Pffffff persze, nem is tudom kik a megélhetési bűnözők:)
Meg kik azok akik segélyből élnek:)
Még h olyan munkát...igen, rablás lopás,gyilkosság, igen ezt végzik el:)
Szerinted miért nem nagyon van hajléktalan cigány? mert szó nélkül elmegy rabolni, aztán meg a sitten köt ki,jobb esetben meg nem bukik meg és rabol tovább:)
Komolyan bár így lenne, ahogy írjátok, h a cigányok sza*rrá dolgozzák magukat:D
Jah igen voltam kb 10 * almázni meg barackozni cigót nem nagyon láttam csak elvétve:D
De ez is vicc, szerinted a terméseket is ki lopja el? és akkor ezt akarod itt beadni, h még mellé járnak almázni:D:D:D
Na most te vaghy nagyon naiv vagy, vagy valami bérelt idióta, ekkora hazugságot még nem láttam itt a gyk-án:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!