Titeket nem idegesí, ha egy nyomtatványt ki kell töltenetek, akkor a kitöltési útmutatóban paragrafusokra hivatkoznak?
Oh engem is rohadtul idegesít...
Főleg mikor aztán küldik a határozatot, (pl Apeh) és olvasom a husz oldalt, amiből egy mondatot felfogtam... de a magyarázatból semmit.....
én sem értem, kéne valahol kezdeményezni, hogy irják már át...
Jahm, én a múltkor próbáltam rákeresni, de sehol nem találtam ezeket a paragrafusokat, egyáltalán ezeket hol lehet elolvasni?
Hát engem is szörnyen bosszant a dolog.
Főleg amikor valamilyen szolgáltatásra írsz alá szerződést, amiben minden 2. pont az ASZF-re utal. ASZF-et pedig csak nagy kegyesen adnak. "Fent van az interneten" címen.
ááááááá
Nem értem mit nem lehet ezeken érteni. Magyar nyelven van leírva. Az már más kérdés, hogy valaki nem tud szöveget értelmezni, nem jut el az agyáig az adott szó.
A hivatkozásról meg csak annyit hogy ott az a csodálatos gugli, beírod a keresőbe a jogszabály adatait és hoppá, kidobja a találatot.Majd megkeresed azt a szakaszt amire hivatkoznak.Felnőtt embereknek már elkéne idáig jutniuk.
Kedves utolsó.
Mielőtt ilyet beírnál, próbáld már ki, hogy neked sikerül-e megtalálni, mert szerintem nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!