Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez a szleng "O....

Mit jelenthet ez a szleng "O. V. (óvé) és csapata"?

Figyelt kérdés
az egyik tanárom szokta mondani mindenki jót nevet, csak én nem tudom mi lehet?
2011. febr. 13. 19:52
1 2 3
 21/26 doboszoli ***** válasza:

Örülök, hogy nem csak én "szóltam be" a nagyarcúnak.

Már kezdtem magam kellemetlenül érezni..DD)

2011. febr. 22. 19:23
 22/26 anonim ***** válasza:
A két utolsónál mindkét gyerekem IQ szintje magasabb valószínűleg. Főleg mert az enyém is nagyon magas. Két világszabadalommal a hátam mögött és az ezzel járó temérdek pénzzel büszke is vagyok magamra. És ti?
2011. márc. 1. 20:26
 23/26 doboszoli ***** válasza:

Helyes!

Legyél is büszke magadra.

Legalább Te...

2011. márc. 2. 05:54
 24/26 anonim ***** válasza:
Az "és ti" arra vonatkozott hogy mi az amit fel tudtok mutatni a hüvelyk ujjatokon kívül mielőtt beszólnátok. Az hogy mit gondoltok rólam a legkevésbé sem érdekel.
2011. márc. 2. 13:14
 25/26 doboszoli ***** válasza:

Az okos azt is tagadja amije van, az ostoba azzal is dicsekszik, amije esetleg nincs.

Mint írtam, csak kimoderálták, jól érzem magam, ahogy vagyok, világszabadalmak, százmilliók, 200-as IQ nélkül is.

No, de ez innen már személyeskedés, most fejezem be.

Hagylak feltalálni.

2011. márc. 2. 18:45
 26/26 anonim ***** válasza:
Tudod mivel ez egy anonim oldal, nem számít ha tudja valaki mit csinálok és hogyan élek. Amúgy meg ezt az ember nem tudja tagadni az életben sem, mivel megvehet bármilyen autót, építhet luxus házat, stb. Onnantól kezdve pedig nincs mit letagadni.
2011. márc. 2. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!