Orbán évértékelő beszédét lehet valahol neten, esetleg tévén keresztül élőben követni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 14:41
1/16 anonim válasza:
Hír Tv, Mtv.
Illetve próbáld meg vagy az origo.hu-n, vagy az index.hu-n. De fidesz.hu-n tuti, h közvetítik.
2/16 anonim válasza:
Ja az mtv-n nem, pedig, mintha láttam vna ajánlóban, de utánanéztem és nem.
3/16 anonim válasza:
Miért lenne a közszolgálatiban az a sz@rzsák?Egyébként előre tudni lehet mit fog mondani:soha nem látott nemzeti egység meg hasonló bullshitek.
4/16 anonim válasza:
44
Én aztán nem vagyok fidesz fan, de rémlik, hogy táncoslábú ferenc beszédei is mentek a köztévén. Szerintem nem vitatéma, hogy a mindenkori miniszterelnök évértékelése lemehet a közszolgálati adón.
5/16 anonim válasza:
Jaja, amúgy is úgy egyértelműnek tűnt, hogy a miniszterelnök beszédét leadja a köztévé.
6/16 doboszoli válasza:
A tévében meg tudod nézni, de "követni" nem biztos.DD)
7/16 anonim válasza:
A "királyi" csak 21.00-tól adja, felvételről!
8/16 A kérdező kommentje:
a Hír tv-re írják, csak még nem kezdődött el. köszi :)
2011. febr. 7. 15:06
9/16 anonim válasza:
Most kezdődik :D Figyeljétek :P
10/16 anonim válasza:
Mondjuk én kicsit sajnálom őket, hogy beszopták, mennyit váratlan kiadás. :D Iszapömlés, 4x árvíz ugyanott, szélvihar, belvíz, löszfal omlás, földrengés stb. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!