Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Teljesen el akarják lehetetlen...

Teljesen el akarják lehetetleníteni az értelmes pályakezdő fiatalokat? (lent)

Figyelt kérdés

újabb törvények: abortusztörvény, gyermektelenségi adó, elcsatolt területek anyáinak gyes.

Nem veszik észre, h így ellehetetlenítik a normális fiatalokat, és szerencsétlenek mégannyira sem tudnak gyereket vállalni? Hova adózzunk még? Miért kell méjobban felszaporítani az alsóbb réteget?

Egy bruttó 100ezres fizetésből ezentúl 20e-t kapunk, v hová fajul ez még?

2011. jan. 30. 19:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
25%

ma 02:24

Ha van gyereked, javul a jövedelmi helyzeted az új adórendszerben.

A gyerek a legértékesebb befektetés a család és az ország számára. Ezt próbálja megértetni a kormány.

Tessék családot alapítani.

2011. jan. 31. 09:30
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

"Ha nincs gyereked,akkor adót kell fizetned. "

Te édes jó isten, hogy mennyire korlátolt, buta és irigy emberek vannak ebben az országban... A gyerekes talán nem fizet adót? Tény, hogy kap adókedvezményt, de ennyire negatívnak és irigynek lenni, hogy "gyermektelenségi adó"-nak hívod a gyerekek után járó adókedvezményt. Igazi magyar vagy.

"Elveszik az adójóváírást, máris ugrik egy tizes."

Pontosan hogyan alakul a 2012-es adózás? Tudnál nekem valami BIZTOS információt adni a teljes adórendszerről? Nagyon okos lehetsz... Hallottál valamit és közgadasági lángész vagy mostmár a tegnapi néphazitól.

2011. jan. 31. 10:01
 13/16 anonim ***** válasza:
26%

"A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 02:24" Bocs,te lehet hogy negatívan éled meg még most a helyzetet,de a többség nem. Amúgy meg fiatal vagy még,te is fogod érezni a jó hatását kb.tíz éven belül. Sajnos ennyi idő kell azoknak,akik nem kerestek eddig túl sokat. A fölösleges sértegetésed ellenére is kívánom hogy minél hamarabb neked is jó legyen.

2011. jan. 31. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:
bocs, kicsit felkaptam a vizet, ezt mondogatják kb50 éve, hogy majd eztán jobb lesz. Még egy kicsit húzunk a nadrágszíjon, és majd utána, blabla. Elegem van. És ugyan mire alapítsak családot? Minimálbérre? És 4 év múlva, ha fordul a politikai széljárás, és mindent visszavonnak, akkor? Mégegyszer bocs.
2011. jan. 31. 22:52
 15/16 anonim ***** válasza:
23%
Ma 22:52-nek: Nem haragszom,tulajdonképpen meg is értelek. Nekem a rendszerváltás,azon belül is a Fidesz idején sikerült megalapoznom az életemet meg a családomét. Talán akkor valamivel könnyebb volt,nem sújtotta az országot annyi minden mint az elmúlt 8 év meg a válság,ami egy legyengített gazdaságot csak még jobban érintett. Hidd el,nem egyszerű ebből most kilábalni,de tarts ki a mostani kormány mellett,mert jót akar,és ahogy mondod,egy újabb kormányváltás akár végzetes is lehet. Persze a te döntésed,én hagynék nekik még egy ciklust minimum. Sok szerencsét és kitartást.
2011. jan. 31. 23:55
 16/16 anonim ***** válasza:
# 15: tudom a válaszod óta eltelt 5 év és azóta csak rosszabb lett a helyzet. Még több ember ment ki azóta. Látom anno te is bekerültél a nagy gennyes körökbe...
2016. dec. 15. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!