Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar emberek 90%-a szerint...

A magyar emberek 90%-a szerint VAN cigánybűnözés. Mert van is. De akkor a FIDESZ ez ellen miért nem tesz semmit? Meg úgy általában a bűnözés ellen?

Figyelt kérdés
Nem találkoztam még olyan magyar emberrel aki szerint nincs cigánybűnözés. Inkább a magyarok bűnözzenek. Egyrészt mert akkor 90%-kal csökkenne a bűnözést másrészt épelméjű magyar ember nem olyan aljas mint a cigány (ha a magyar éjjel rabol és lebukik akkor elfut, nem kinyírja a ház lakóját pl)
2011. jan. 27. 19:20
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"igen is ha tudják hogy a bűnözők a 8. kerületi gettóban vannak akkor menjenek be a rendőrök nagy erőkkel a gettóba néhány rablási, utcai verési áldozattal együtt és akit felismernek azt vigyék a sittre és aki ellen áll azt nyugodtan verjék fejbe gumibottal. "

Mintha nem tudnad, hogy a romak milyen osszetartoak. Amint egy bajba jut, a tarsai egybol eroszakhoz folyamodnak. Nem veletlen, hogy a rendorseg tehetetlen. Eler az ilyen bunozok vagy rokonaik, ismeroseik keze akarkihez. Nem akarok konkret esetet irni, de egyik rokonom bajba kerult. Betort hozza 2 roma es egyikuk meghalt a rablas soran. Nem irom, hogy milyen korulmenyek miatt, de nem a rokonom olte meg, ennek ellenere o kerult bajba. A romak rokonai eletveszelyes fenyegeteseket kuldenek ennek az illetonek, el kellett hagynia a hazat es mas telepulesre koltoznie. Ez mind a kintlevok miatt. Nem hiszem, hogy olyan egyszeru ezt megoldani tehat.

2011. jan. 27. 22:47
 32/42 anonim ***** válasza:
89%
"Az ilyen hozzátok hasonlókat beraknám egy olyan oroszlán mellé, aki még sosem evett embert. És miközben ráznátok a rácsot, a saját blődségeteket hallgathatnátok: "nem minden oroszlán egyforma", "csak egy nagy cica", "esélyt kell neki adni"..." Ez nagyon jó. Csak az a baj vele,hogy én már féltem néha olyankor is,amikor nem cigány társaság jött velem szembe,mert látszott rajtuk az agresszió. Egy dologban azért igazat adok neked. Sajnos valóban a cigány lett mára a legundorítóbb faj itt nálunk. Mert születnek megállás nélkül,egy családba akár tíz gyerek is van. A szülők iskolázatlanok,munkanélküliek,nem várhatjuk el a gyerektől hogy jobb legyen. Megoldás? Külön iskolákban kellene tanítani őket,komoly pedagógusokkal,akik megtanítanák nekik mi is a tanulás,és hogy abból lesz a munka. Megtérülne a befektetés idővel. A gond csak az,hogy ebben az esetben már diszkriminációt kiabálnak,és nem valósítható meg. Pedig így nagyobb lenne az esély arra hogy a cigány gyerekből is lesz valaki, és abból a fehér gyerekből is aki nagyon okos,de cigány a padtársa és folyton retteg ahelyett hogy az órán figyelne. Itt egy link,érdemes elolvasni,bár pont azt írja hogy nem szabad szegregálni,szerintem meg igenis fontos lenne. [link]
2011. jan. 27. 22:51
 33/42 anonim ***** válasza:

"Inkább a magyarok bűnözzenek"

Mert ha magyar bűnöz az jobb, mi?

Nem az lenne a megoldás, hogy ne bűnözzön senki?

Meg mi ez a f@szság, hogy egyenlő elbánás? Talán kevesebbet kapnak a cigányok? ezt vmi b@lf@sz kitalálta és azóta is ezt hangoztatja a sok okoska törp!

2011. jan. 27. 22:59
 34/42 anonim ***** válasza:
Mondtam hogy nem mindennel kell egyetérteni. Én az iskolázottságra gondoltam főként.
2011. jan. 27. 23:11
 35/42 anonim válasza:
Ezt a szót sem leírni,sem kimondani TILOS!!!Nem tudtad?Börtön jár érte..Igaz,hogy van fiatalkorú bűnözés is,és senki nem gondolja,hogy minden fiatal bűnöző!Hoppá!
2011. jan. 28. 08:37
 36/42 anonim válasza:
Bocs,nem "nem kimondani és leírni",hanem mondani és leírni tilos..nagyon reggel van még:)
2011. jan. 28. 08:39
 37/42 A kérdező kommentje:

22:47

Igen a romák lehet hogy összetartóak de ha 50 rendőr pisztollyal meg gumibottal bemegy közéjük meg se mernének nyikkanni.

Az hogy ha egy cigánypurdé kiszalad a kocsi elé és elsodorják (semmi baja nem lesz) és a következő pillanatban már a szerencsétlen sőfört 30-an ütik verik az aztán nagy összetartás.

2011. jan. 28. 16:25
 38/42 anonim ***** válasza:
Ugy ertettem az osszetartast, hogy megvedik egymast, ezt te is tudod. Ha a rendorok bemennenek kozejuk, tudjak, hogy lennenek kovetkezmenyei illetve nem ugy van, hogy csak gondol egyet a rendor es azt teszi, amit akar. Eleg torz keped van arrol, hogy mit tehet meg a rendor es mit nem meg hulye lenne magat ilyenert bajba sodorni. Ha rendor lennek, en is ezt tennem, szerintem te sem lennel ilyen bator. Konnyu azt mondani, hogy menjen a rendor, mivel teged nem erintenek a kovetkezmenyek.
2011. jan. 28. 16:46
 39/42 A kérdező kommentje:

Mivel a rendőr dolga a bűnözők elkapása...

De én arról beszélek hogy az egész országban az egész rendőrségen szemléletváltás kellene és a bűnözőtelepeket fel kéne számolni a kimondottan veszélyes helyeken (Borsod, Szabolcs, Erzsébet, Nyócker) pedig 5x annyi renőr és rendet kell tenni.

Nem nyápickodni akit elkapnak bevágni aki ellenáll pofájába gumibot, vagy ha nagyon ellenáll lelőni (ártatlan ember nem áll ellen a rendőrségnek).

Halálbüntetést a Sztojka Iván féléknek és seperc alatt rend lenne itt.

2011. jan. 28. 17:44
 40/42 anonim ***** válasza:
Mondani konnyu. Te miert nem mesz rendornek? Valoszinuleg a gyakorlatban maskepp mukodnek a dolgok illetve nem a filmekbol kell kiindulni, amikben barki barmit megtehet. Egy rendor is kerulhet bajba, ha olyat tesz, amire nincs felhatalmazasa. Ez nem ugy van, hogy csak oda megy es leosztja oket a gumibotjaval.
2011. jan. 28. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!