Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Melyik országba a legérdemeseb...

Melyik országba a legérdemesebb menni dolgozni, úgy értem, hogy hol nem vonnak le annyit adót mint itthon?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Svájc adóparadicsom.
2009. jan. 29. 16:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt az oldalát nézed akkor bárhova.Minket magyarokat zsákmányolnak ki,lopnak meg legálisan a legjobban.

Egyébként igen,Svájcba tényleg jobb a helyzet sokkal.

2009. jan. 29. 17:22
 3/9 anonim ***** válasza:
SVÁJC, és ismerősöm szerint Írország, ahol meg kell dolgoznod a pénzedért, azonban ha dolgozol, ott azt megbecsülik, nem úgy, mint Magyarországon. Egy másik ismerősöm Svédországba ment ki dolgozni, mint szoba-festő-mázoló és jobban keresett ott, mint mondjuk egy sebész, vagy egy ügyvéd. Erről ennyit.
2009. jan. 29. 18:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Szóljon valaki, ha tévedek, de az SZJA-t magyar állampolgárként szerintem mindenképpen itthon kell fizetned.
2009. jan. 30. 13:19
 5/9 anonim válasza:

Az elözô vàlaszolòhoz szòlnèk hozzà.Magyar àllampolgàr vagyok ès olaszorszàgban èlek, dolgozom .Van tartòzkodàsi ès munkavàllalòi stb engedèlyem ès itt fizetek adòt , jàrulèkokat nem magyarorszàgon.

De itt sem könnyü èn is Svàjcot ajànlanàm inkàbb.

2009. jan. 30. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóanak: ezt pont most vettük pénzügyi jogból. Van olyan eset, ahol lehet választani ,hogy hol kívánsz adózni, de mindenképp van arra lehetőséged, hogy te az adott országban adózz, és ott legyen biztosításod.
2009. jan. 30. 13:39
 7/9 anonim válasza:
100%
Lehet,hogy igazad van. Nekem nincs szàndèkomban haza költözni sem most sem a kèsôbbiekben (bàr van nèha honvàgyam), ezèrt fel sem merült bennem ,hogy otthon fizessek adòt.Igazàbòl mèg nem is hallottam ilyenrôl .
2009. jan. 30. 13:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül így kellene megközelítened a kérdést. Inkább úgy, hogy melyik ország az, ahol a helyi adók mellett becsületes munkáből meg tudok élni? Hidd el így is nagyon sok hely jöhetne számításba.
2009. jan. 31. 06:10
 9/9 anonim válasza:
Anglia, Svájc. Svájcban megbecsülik a munkásokat, Angliában meg még mindig nagyon jól mewgél a "munkás" osztály,ahol apa dolgozik, anya neveli a gyerekeket, (vagy dolgozik, de akkor már nagyon burzsulyok), két autó, két nyaralás. CSak mind2höz "beugró tőke" kell, hogy bejöjjön tutira...
2009. okt. 10. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!