Mi a véleményetek a 2011-es üzemanyagár-emelésekről?
Benya: 47 ft
Gáz: 55 ft
"tönkre kell tenni őket."
Hogy egyeseknek milyen hülyeségekre van idejük...
"Leszarom, busszal járok."
A buszjegyek, bérletek is többszörösébe kerülnek mint pár éve, és igen hivatkoznak az üzemanyag árára!!
Úgyhogy ez nem jött be..
""tönkre kell tenni őket."
Hogy egyeseknek milyen hülyeségekre van idejük..."
Ez nem idő függvénye. Benzint tankolni sem gyorsabb mint mást.
Nem tudom, én BKV-val járok, biztos beépítik a bérletbe, bár az én éves bérletemet a család most dupla kedvezménnyel vásárolta meg, mert még megvolt a borítója a 2010-esnek és a novemberi szelvény, így az amúgy is kedvezményes árú éves bérlet árából a januári BKV-sztrájk miatti kedvezményt is sikerült kivonni, így csak kicsivel került többe a tavalyinál.
Biztos belekalkulálják az áremelkedéseket, meg hogy sokan elfelejtik, hogy a tavalyi sztrájk miatt kárpótlás jár, azért rajtam nem nyertek sokat.
A távolsági volán viszont nagyon drága.
Igazából diákként nem panaszkodok 90% kedvezményes bérlet!
De aki egészet vesz, annak nagyon durva már :(
A jegy is, ha csak fölmész Pestre vagy valami.
És Pesten is van ahol autó kell már.
a robbanómotoros autók már az 1930-40 évekre elavultak voltak. annak idején már feltaláltak öntöltésű elektromos autót.
Ugye tudjuk miért nem terjedtek el ezek az alternatívák...
Maguk a multicégek azok, amik drágává teszik a környezetkímélős járgányokat és ide kapcsolódik a benzin, amivel ebből nagy a profit termelődik. Nem éri meg kocsikázgatni, főleg nem városban a hideg téli napokon...
Az áron nem lepődök meg, sőt...
Az a durva, hogy valaki 40 évnyi munkaviszony után kevesebbet kap, mint egy fiatal pályakezdő, holott az arányokkal súlyos problémák vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!