Mi lenne ha bojkottálnánk az üzemanyag vételt?
Hajrá!
Járj ökrös szekérrel boltba!
Biztos nőni fog Magyarország katasztrófatúrizmusa, ha meglátják, hogy autók helyett még állatokkal közlekedünk, mint az észak-koreaiak!
"Biztos nőni fog Magyarország katasztrófatúrizmusa, ha meglátják, hogy autók helyett még állatokkal közlekedünk, mint az észak-koreaiak!"
Érdekes módon, valahogy még egy olyan embert sem láttam ökrösszekérrel járni aki nem benzint tankol. Bemutatnál egyet nekem is?
Igen, az egyetlen legközelebbi bolt a főút mentén van 15 km-re, és a busz naponta egyszer jár oda és egyszer vissza!
De jó ötleteid vannak, most megtapsolunk :)
-.-
"biztos hogy nem lesz autóm, mert én nem akarom gazdagítani az államot."
Nem az államot támogatod. A Whiskyn jelenleg nincs jövedéki adó, ezzel egyedül a magyar gazdaságot támogatod. Ha meg erre is ráteszik ismét átállok valami másra, vagy a házi előállításra. Igaz, hogy maga a lepárlóberendezés másfél millió, de nagyon hamar megtérül, literenként kb 50forintból tudod előállítani.
"Tudod, aki NEM Pesten él, annak nincs más megoldás - autó nélkül nem sok helyre lehet eljutni, föként idöre, ugyanis a tömegközlekedés katasztófális vidéken (NEM a nagyobb városokban, hanem kisvárosok, faluk az, amiröl szó van.)"
Rengeteg vidéki kút is árul már mást is mint a benzin. Állításod fals.Én sem Bpi vagyok, sőt még csak nem is Pest megyei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!