Facebookosok! Ti csatlakoztatok az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" nevű kezdeményezéshez?
nem, mert a magyar sajtó úgy sz@r Orbán agymenésével mint nélküle
szóval tudjátok mit szívassák őket :-)
de most komolyan eddig is működött a cenzúra mert volt...
ki a bánatot érdekel
"de most komolyan eddig is működött a cenzúra mert volt...
ki a bánatot érdekel"
Eddig nem büntették azért a lapokat, tv-ket mert olyat írt amit Orbán nem szeretet látni. Ez ugyanolyan mint ha egy hivatal megkérdőjelezi Orbánt máris félreállítsák. (lsd. AB vagy KT.)
Január elsejétől, utolsó
Amúgy csatlakoztam, de vannak fenntartásaim
ez a kezdeményezés állítólag pártoktól független
nekem nem úgy tűnik
sok a hasonlóság a népszava "kezdeményezésével"
Ha egyes emberek a fejük tetejére állnak akkor is megcsinálják. Az alkotmány feljogosítja őket a 2/3-os többséggel a hátuk mögött ,mert az a demokrácia "szentírása". Amúgy meg szerintem a törvény 65%-nak van értelme.
Másrészt "Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
"Eddig egy internetes média kiírhatta a lapjára akár, hogy K*rva Orbán. Most ha megtenné lefoglalnák a szervereket."
Egy magára valamennyire is igényes média itt nem ír ki ilyet. Akkor meg teljesen mindegy, hogy megtehetné-e. Elég nagy különbség van a mocskolódás és a kritika között. Személy szerint az előbbire nem vagyok kiváncsi, bárki ellene irányuljon is. Lenézem a mocsklodó médiát és nem fogom sajnálni ha neki rossz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!