Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez mit takar? Mit jelenhet?

Ez mit takar? Mit jelenhet?

Figyelt kérdés

[link]

elolvastam de nekem ehhez kéne az a konyhai nyelv

2010. dec. 19. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak a szokásos. Dél-Korea hadgyakorlatra készül, Észak-Korea keménykedik, és sokan tartanak attól, hogy kirobbanhat egy háború a két állam között. Ezért próbálják őket a kínaiak, az oroszok, a japánok és az amerikaiak békítgetni.
2010. dec. 19. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Ha az veszélyt jelentene a világbékére, hogy két perifériális kis ország hajba kap, akkor nem is lenne világbéke.

Amúgy ez a "válság" már 1953 óta tart, csak a média most kapta fel valami miatt.

Amúgy pedig ha háború is tör ki, az egyrészt nem fog eszkalálódni (a hadi események csak a Koreai-félszigeten és közvetlen környezetében fognak zajlani), másrészt pedig, ha Észak beveti az atomot, akkor sokáig sem fog tartani, mert az USA rögtön ledobja rájuk a sajátját és vége a dalnak.

Ez az egész Magyarországot még annyira sem fogja érinteni, mint az iraki háború.

2010. dec. 19. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs is világbéke, soha nem is volt; mindig voltak fennálló ellentétek néhány ország között.
2010. dec. 26. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:

A koreaiak között nem lesz nyugalom amíg ez a helyzet fenn áll. Az ENSZ nem tehet túl sokat ,ha mindkét fél belemegy esetlegesen egy háborúba ,bár ennek kicsi a valószínűsége.

De szerintem már ideje lenne ledönteni az északi kommunista diktatúrát és megpróbálni egyesíteni a kettőt.

2010. dec. 26. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha már mindenáron egyesíteni akarsz inkább a déli köztársaságot kéne dönteni.
2010. dec. 27. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!