Mi alapján találták ki a nagyokosok, hogy nem járt ember a holdon?
Általában azért mondják mert:
Az amcsi zászló lobog a szélben, de a Holdon nincs légkör. Az űrhajós háta mögött nincsenek csillagok. Hová tűntek? Egy nagyon nagy nagyítású fotón az egyik kövön díszletszám látható. Valamint a hidegháború alatt "léptek a Holdra" (?), abban az időben nem lett volna meglepő az ilyesfajta akció.
Utóirat: velem ne veszekedj, hogy hülye vagyok, mert fizika így- úgy. Engem rohadtul nem érdekel ez az egész csak leírtam amit felhoznak érvként.
Utolsó: azért lobog a zászló, mert egy fémrúd segítségével ki volt feszítve. A csillagok azért tűntek el, mert nagyon rövid expozíciós idővel fényképeztek. Bővebben itt: [link]
Mai napig ott vannak az emberek által széthagyott eszközök. Bárki megnézheti.
"Mai napig ott vannak az emberek által széthagyott eszközök. Bárki megnézheti."
Busszal menjek, vagy gyalog? XD
Egyébként egy Hold körül keringő szonda is lefényképezte a helyszíneket és tisztán kivehetőek a leszállóegységek hátramarad részei.
Azért mert az első holdra szállásról készült felvételek több mint fele biztosan stúdióban készül.
De ennek az is lehet az oka, hogy akkor borzalmas rossz minőségű képet lehetett csak sugározni az űrből. És az is igaz hogy Kennedy ígéret túl rövid távú keretet adott a Hold-ra szállásra.
Ha én máshogy gondolom akkor nem voltak.
Az nem kérdés hogy minden gondolat. És ennek rezgései, az úgynevezett hurok alkotják a teljes világegyetemet.
Itt az volt a kérdés, hogy két vagy több gondolat béli objektum (emberek+hold) találkoztak-e a gondolatunkban. Vagy mindjájunk gondolatában találkoztak-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!