Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi alapján találták ki a...

Külföldi kérdése:

Mi alapján találták ki a nagyokosok, hogy nem járt ember a holdon?

Figyelt kérdés
Ha van itt olyan aki kételkedik benne, az legyenszíves írjon indokot.
2010. dec. 16. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
voltam egy előadáson ahol videókat mutattak, ahol az űrhajósok háta mögött elsétált egy ember, vagy a lázsálláskor olyan volt a háttér, mint egy makett. Képeket is láttunk, ahol rossz helyen voltak az árnyékok. És mesélték, hogy Gagarin talán papírról olvasta fel, mit látott a világűrben. Mondjuk az azért furcsa, hogy azóta, ne mentek fel olyan sokszor, pedig lett volna alkalmuk. De igazából, úgy gondolom tényleg járt ember a Holdon, de a felvételek lehet, hogy stúdióban készültek.
2010. dec. 17. 01:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Általában azért mondják mert:

Az amcsi zászló lobog a szélben, de a Holdon nincs légkör. Az űrhajós háta mögött nincsenek csillagok. Hová tűntek? Egy nagyon nagy nagyítású fotón az egyik kövön díszletszám látható. Valamint a hidegháború alatt "léptek a Holdra" (?), abban az időben nem lett volna meglepő az ilyesfajta akció.

Utóirat: velem ne veszekedj, hogy hülye vagyok, mert fizika így- úgy. Engem rohadtul nem érdekel ez az egész csak leírtam amit felhoznak érvként.

2010. dec. 17. 05:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: azért lobog a zászló, mert egy fémrúd segítségével ki volt feszítve. A csillagok azért tűntek el, mert nagyon rövid expozíciós idővel fényképeztek. Bővebben itt: [link]

Mai napig ott vannak az emberek által széthagyott eszközök. Bárki megnézheti.

2010. dec. 17. 11:49
 14/17 anonim ***** válasza:

"Mai napig ott vannak az emberek által széthagyott eszközök. Bárki megnézheti."

Busszal menjek, vagy gyalog? XD

Egyébként egy Hold körül keringő szonda is lefényképezte a helyszíneket és tisztán kivehetőek a leszállóegységek hátramarad részei.

2010. dec. 17. 15:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért mert az első holdra szállásról készült felvételek több mint fele biztosan stúdióban készül.

De ennek az is lehet az oka, hogy akkor borzalmas rossz minőségű képet lehetett csak sugározni az űrből. És az is igaz hogy Kennedy ígéret túl rövid távú keretet adott a Hold-ra szállásra.

2010. dec. 18. 23:28
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt sem kötelező elhinni senkinek, hogy a körülötte levő világ létezik, miért kéne elhinni a Holdra szállást? Honnét tudjuk, hogy nem csak álmodjuk az egészet? Vagy honnét tudjam én, hogy nem csak a fantáziám műve vagytok, hanem valóban léteztek?
2010. dec. 30. 15:53
 17/17 anonim válasza:

Ha én máshogy gondolom akkor nem voltak.

Az nem kérdés hogy minden gondolat. És ennek rezgései, az úgynevezett hurok alkotják a teljes világegyetemet.

Itt az volt a kérdés, hogy két vagy több gondolat béli objektum (emberek+hold) találkoztak-e a gondolatunkban. Vagy mindjájunk gondolatában találkoztak-e

2010. dec. 31. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!