Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ez nem veszélyes az országra...

Ez nem veszélyes az országra nézve?

Figyelt kérdés

Itt olvastam nemrég, valamelyik hozzászóló szúrt be egy FN-es linket, ahol azt tárgyalják, miszerint Magyarországon nagyon megerősödtek a magyar néppel kapcsolatos túlzások, kitalációk és tévhitek.

Engem annyiban aggaszt, hogy mi lesz, ha ők lesznek többségben és bekerülnek a politikába? Aki nem borul le a turul előtt azt felakasztják? Újra kötelező lesz a díszmagyar és a matyóhimzés? Állami támogatással kötelező mongolredő plasztika, hogy jobban hasonlítsunk a nagy KELETI testvéreinkre? Országokat támadunk meg, mert mi a Szíriuszról jöttünk és kötelességünk a kultúrát terjeszteni?

A múlkor a világpanorámát néztem és Szaniszló már magát prófétának tituálta és felszólította a hazai nézőközönségét, hogy ne hallgassanak a hamis prófétákra! Ez már röhej, komolyan mondom! A pilisi szívcsakra kell az egész világnak?

Semmi bajom a nacionalistákkal, de ők miért nem szólnak fel ellenük, ezzel a tisztességes hazaszeretőket is lejáratják.

2010. dec. 13. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

"Aki nem borul le a turul előtt azt felakasztják? Újra kötelező lesz a díszmagyar és a matyóhimzés?

Ha a Jobbik kerül hatalomra, akkor igen!

"Semmi bajom a nacionalistákkal, de ők miért nem szólnak fel ellenük, ezzel a tisztességes hazaszeretőket is lejáratják."

Mert preferálják az ilyesmit

2010. dec. 13. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:

Sőt ez bizonyos mértékig a Fideszben is jelen van!

na ezért nem tudok azonosulni a jobboldallal

2010. dec. 13. 18:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

"Ez nem veszélyes az országra nézve?"

De nagyon veszelyes csak ezt sokan nem akarjak belatni...

"Itt olvastam nemrég, valamelyik hozzászóló szúrt be egy FN-es linket, ahol azt tárgyalják, miszerint Magyarországon nagyon megerősödtek a magyar néppel kapcsolatos túlzások, kitalációk és tévhitek."

Nem kell FN link van a youtubon es par idiota forumon ezzel kapcsolatos tudomanyos ertekezes, hogy Jezus magyar volt es a magyarsag bizonyitottan tobb 10 ezer eve mar Europban volt stb. Sot tobb ezer eves piramisokat talaltak Romania teruleten ahol bizoyitott, hogy azt is magyarok epitettek bla bla

"Engem annyiban aggaszt, hogy mi lesz, ha ők lesznek többségben és bekerülnek a politikába? Aki nem borul le a turul előtt azt felakasztják?"

Igen felaksztjak es ezt szo szerint ertsd! De lennenek bortonok, internalo taborok tomeges kitelepitesek stb.

"Újra kötelező lesz a díszmagyar és a matyóhimzés?"

Igen es minden ami szittya!

"Állami támogatással kötelező mongolredő plasztika, hogy jobban hasonlítsunk a nagy KELETI testvéreinkre?"

Nem teljesen hiszen ok nem ismerik el a mongol rokonsagot mint olyat sem pedig a finnugor rokonsagot, bar szerintem ettol ha bizonyitott lenne 2 npe lelegezne fel egyszerre a Finn es a Mongol! Nem nekik nem a magyarokkal van bajuk csak a csucsmagyarokkalha egyszer meghallanak milyen ideologiajuk van..

"Országokat támadunk meg, mert mi a Szíriuszról jöttünk és kötelességünk a kultúrát terjeszteni?"

Hat azert a szittya magyarok sem teljesen hulyek /bar ezt nem zarom ki/ ongyilkos kuldetesbe nem mennenek bele. Akarkit tamadnanak meg nagyon csunya vilag lenne magyarorszagon. Sajnos nincsenek tisztaban a vilagpolitikaval sem az europai politikaval. Senki se hagyna, hogy magyarorszag pattogjon...

"A múlkor a világpanorámát néztem és Szaniszló már magát prófétának tituálta és felszólította a hazai nézőközönségét, hogy ne hallgassanak a hamis prófétákra!"

Sajnos o is egyre hulyebb lesz...

"Ez már röhej, komolyan mondom! A pilisi szívcsakra kell az egész világnak?

Semmi bajom a nacionalistákkal, de ők miért nem szólnak fel ellenük, ezzel a tisztességes hazaszeretőket is lejáratják."

Tudod a kozos ellensegkep osszehoz barkit, a mai Magyaroszag minden tekintetben torz kepet vett fel egyszeruen nem tudjak mit jelent a nacionalist, patriota stb sokan tartjak magukat ilyen olyan szellemunek pedig neha nagyon tavol allnak tole sajnos ez is olyan tipikus magyar felfogas :(

2010. dec. 13. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:

és mi van ha nekik van igazuk?

még az is lehet

minden lehet

azért mert hülyén hangzik, még lehet benne talán valami

minden igaz és minden hazugság

abszolút igazság úgysincs

amit iskolában tanitanak

meg MTA mond az is lehet téves

akár szándékosan hazug

miért is ne?

2010. dec. 13. 19:48
 5/7 A kérdező kommentje:

"és mi van ha nekik van igazuk?"

Miben is?

1)Hogy a Szíriusz nevű csillag egyik bolygójáról származnak a magyarok?

2)Az, hogy a pilisi szívcsakra dönti el a világ sorsát és aki birtokolja az a világ ura? Ha jól emlékszem, a törökök birtokolták, de nem voltak a világ urai, a Habsburgok is birtokolták, az oroszok is... Vagy ez történelemhamisítás? Lehet, hogy a Habsburgok nem is léteztek csak ezt akarják nekünk beadni, nehogy magasabb energiarezgésekre álljunk, a gyíkembereknek kellenek a negatív csakrahullámok!

3)Az hogy a magyar írásbeliség 12 ezer éves? Ha jól tudom az első írásos leleteket i.e. 4000 körülinek becslik, azaz kb. 6000 évesek.

4)Az lenne igaz, hogy mi vagyunk Isten kiválasztott népe? Miért is? Mi pogányok voltunk, úgy kellett erőszakkal áttéríteni minket!

.

.

.

.

.

2010. dec. 13. 20:13
 6/7 anonim ***** válasza:

ezeket amiket leírtál

kb. 200 ember veszi komolyan

de azok fele is kb. viccből

amúgy más népek miért hihetik magukat kiválasztottnak?

a magyar miért nem lehet kiválasztott isten által?

másnak lehet, magyarnak nem?

az nem fáj, csak ez?

persze, hogy mind, kivétel nélkül mind téved

radikális magyarok sem mondanak ilyeneket hogy sziriuszról jöttek magyarok, meg hogy kiválasztottak

2010. dec. 13. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:

"ezeket amiket leírtál

kb. 200 ember veszi komolyan

de azok fele is kb. viccből"

Tényleg? Azért propagálják a médiában az Echo-n.

"amúgy más népek miért hihetik magukat kiválasztottnak?

a magyar miért nem lehet kiválasztott isten által?

másnak lehet, magyarnak nem?

az nem fáj, csak ez?"

Ilyenkor jönnek az antiszemita megnyilvánulások! Engem amúgy nem érdekelnek a zsidók, rajtuk kívül egyetlen ország sem gondolja magát Isten által kiválasztottnak! És Izraelben sem mindenki vallja ezt csak a cionisták. De miért nem lehetünk olyanok, mint a legtöbb felvilágosult európai nemzet, miért kell a népünk kitalációkkal nagyítani? Nem elég jó nektek így ahogy van? Szerintem az szereti igazán a hazáját, aki mindenféle nagyítás nélkül szereti.

"radikális magyarok sem mondanak ilyeneket hogy sziriuszról jöttek magyarok, meg hogy kiválasztottak"

Ezt nem tudom, honnan veszed? A Szaniszló így szokta kezdeni: "Isten kiválasztott népei, ránk bízta a világ sorsát,..."

2010. dec. 14. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!