Motozás esetén mi lenne a helyénvaló, ha azonos nemű, ellentétes nemű, vagy választható nemű személy motozna meg?
Például egy repülőtéri vizsgálatkor.
Mert én férfi létemre nagyon nem szeretném, hogy egy férfi taperoljon. Ha egy nő motozna meg, azzal nem lenne semmi bajom.
A korrekt szerintem az lenne, ha jogában állna az embernek választani, hogy milyen nemű személy motozza meg.
Nektek mi a véleményetek?
Most őszintén nem tökmindegy?
Legalábbis a reptéren arra a 10 másodpercre...
Az más kérdés hogy a rendőrőrsökön mit csinálnak
Úristen... miért a motozástól mi a sz@rt vársz tán a rendőrnővel akarsz kapcsolatot kialakítani? Az alatt az 5 másodperc alatt? Nem velük kell kiélni ha tapizás hiányod van.
Mivel ez rohadtul nem a szexről szól, semmi köze hozzá, nekem tökmindegy ki motoz. Sztem kissé túlparázod :P
Hát engem ne motozzon meg egy férfi! Nem vagyok homokos.
Nem akarok kapcsolatot egy egyenruhással, de akkor se nyúljon hozzám velem azonos nemű illető.
De én is azt tartanám a legjobbnak, ha választani lehetne, de ha nem, akkor csak nőket lehetne e célra alkalmazni, mert a nők nem biztos, hogy akarják, hogy egy férfi taperolja őket, de a férfiak meg nem bánják, ha egy nő nyúl hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!