Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Motozás esetén mi lenne a...

Motozás esetén mi lenne a helyénvaló, ha azonos nemű, ellentétes nemű, vagy választható nemű személy motozna meg?

Figyelt kérdés

Például egy repülőtéri vizsgálatkor.

Mert én férfi létemre nagyon nem szeretném, hogy egy férfi taperoljon. Ha egy nő motozna meg, azzal nem lenne semmi bajom.

A korrekt szerintem az lenne, ha jogában állna az embernek választani, hogy milyen nemű személy motozza meg.

Nektek mi a véleményetek?

2010. nov. 24. 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek veled, de akkor biztosítani kell, hogy mindez meg is valósulhasson! Személy szerint nem sokat repülök, szóval nem tudom mi a helyzet :D
2010. nov. 24. 16:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb megoldás, ha ellenkező nemű, DE homoszexuális motozókat alkalmaznának, így biztos nem lennének visszaélések.
2010. nov. 24. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
hát a férfiak többsége szerintem nem ellenkezik ha egy np motozza meg és visszaél a szituval:D egy a probléma, hogy el kell vonatkoztatnunk az amcsi filmektől amikben csinos bögyös csajok a bizt őrök. mert nem azok.
2010. nov. 24. 16:23
 4/10 anonim ***** válasza:
sztem nők motozzanak mindenkit és akkor nem lesz visszaélés szevasz
2010. nov. 24. 16:29
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

Most őszintén nem tökmindegy?

Legalábbis a reptéren arra a 10 másodpercre...

Az más kérdés hogy a rendőrőrsökön mit csinálnak

2010. nov. 24. 16:46
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Úristen... miért a motozástól mi a sz@rt vársz tán a rendőrnővel akarsz kapcsolatot kialakítani? Az alatt az 5 másodperc alatt? Nem velük kell kiélni ha tapizás hiányod van.

Mivel ez rohadtul nem a szexről szól, semmi köze hozzá, nekem tökmindegy ki motoz. Sztem kissé túlparázod :P

2010. nov. 24. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát engem ne motozzon meg egy férfi! Nem vagyok homokos.

Nem akarok kapcsolatot egy egyenruhással, de akkor se nyúljon hozzám velem azonos nemű illető.

De én is azt tartanám a legjobbnak, ha választani lehetne, de ha nem, akkor csak nőket lehetne e célra alkalmazni, mert a nők nem biztos, hogy akarják, hogy egy férfi taperolja őket, de a férfiak meg nem bánják, ha egy nő nyúl hozzájuk.

2010. nov. 24. 20:46
 8/10 anonim válasza:
párizsból hazajövet engem egy nő motozott meg és még a seggembe is benyúlt h van e nálam fű xD
2010. dec. 1. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
De ilyenkor nem vagytok szégyenlőssek ha pl a motozáskor meztelenre le kell vetkőzni mert ugye a testnyílást is megnézik aztán közbe ott vannak többen(akik átvizsgálnak)? meg még azt kérdezném hogy a tiniket is szokás pl 16-17 éves fiúkat azoknak is ugyan úgy le kell vetkőzni mindenki előtt meztelenre? Nekik nincsenek ilyenkor jogai?
2012. aug. 13. 15:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar ha meztelenre kell vetkőznöm (elvégre születni is úgy születtem), de akkor se motozzon meg egy férfi mert nem vagyok homokos.
2012. aug. 13. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!