Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mostakkor legyen inkább a...

Mostakkor legyen inkább a példaképe Che Guevara mint Hitler?

Figyelt kérdés

A fiam ról van szó eddig mindig Hitler az isten meg hitler az ász meg mindenhol sieg Heil !

De most meg Che Guevara ?

Azt mondta az olvasás segitt ,hogy kihez áljon de nemértem most

am 15 éves .

Szerintetek ?

2010. nov. 21. 22:26
1 2
 11/16 anonim válasza:

Szerintem olvastasd el vele a Mein kampf hotelező olvasmányt hogy megjölyön az esze!!

[link]

2010. nov. 22. 12:36
 12/16 anonim ***** válasza:
49%

"Szerintem olvastasd el vele a Mein kampf hotelező olvasmányt hogy megjölyön az esze!! "

Te meg mielőtt német könyveket olvasnál, iratkozz be általános iskola első osztályba, mert még magyarul sem tudsz.

2010. nov. 22. 12:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Az erőszak bizony része a történelemnek... Bizonyos időkben és helyzetekben tagadhatatlanul vonzó is lehet. Szerintem bővíteni kellene a gyermek ismereteit, s azután más személyek felé irányítani az érdeklődését. Ítélkezni könnyű,meggyőzni azonban nagyon nehéz.
2010. nov. 22. 17:49
 14/16 anonim válasza:
Lehet hogy nem tudok helyesen írni de legalább nem vagyok olyan kis zsidó-bérenc mint te!
2010. nov. 22. 19:30
 15/16 anonim ***** válasza:

"Lehet hogy nem tudok helyesen írni de legalább nem vagyok olyan kis zsidó-bérenc mint te!"

És arra gondoltál, hogy mit fogsz csinálni, miután véget ér a suli és muterék kivágnak otthonról?

Merthogy abból, hogy "nem vagy zsidó-bérenc" abból nem fogsz pénzt keresni...

2010. nov. 22. 19:33
 16/16 0Valaki0 válasza:

Nekem a Che volt a példaképem és van benne jó is rossz is szerintem az a jó ha nem 1 hanem több példaképe van akkár filmekről is van és mindegyikböl a legjobb tulajdonságokat szedi össze Saját véleményem ismertesd meg mindenek az alapjával és majd eldönti szerintem a tökéletes ideologia nincs a legjobb szerintem a régi Civilizációk Indiánok , maják , Szamurájok kulturája én ezt ajánlanám VAGY beszéld rá hogy bulizon cigizzen gyújtogason Stb. és akkor onnantól azt fogja mondani lécci agy 10 000 Ft a hétvégére

Mindezen átestem én is röviden ennyit tudnék ajjánlani

17/F

2010. dec. 9. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!