Mostakkor legyen inkább a példaképe Che Guevara mint Hitler?
A fiam ról van szó eddig mindig Hitler az isten meg hitler az ász meg mindenhol sieg Heil !
De most meg Che Guevara ?
Azt mondta az olvasás segitt ,hogy kihez áljon de nemértem most
am 15 éves .
Szerintetek ?
"Szerintem olvastasd el vele a Mein kampf hotelező olvasmányt hogy megjölyön az esze!! "
Te meg mielőtt német könyveket olvasnál, iratkozz be általános iskola első osztályba, mert még magyarul sem tudsz.
"Lehet hogy nem tudok helyesen írni de legalább nem vagyok olyan kis zsidó-bérenc mint te!"
És arra gondoltál, hogy mit fogsz csinálni, miután véget ér a suli és muterék kivágnak otthonról?
Merthogy abból, hogy "nem vagy zsidó-bérenc" abból nem fogsz pénzt keresni...
Nekem a Che volt a példaképem és van benne jó is rossz is szerintem az a jó ha nem 1 hanem több példaképe van akkár filmekről is van és mindegyikböl a legjobb tulajdonságokat szedi össze Saját véleményem ismertesd meg mindenek az alapjával és majd eldönti szerintem a tökéletes ideologia nincs a legjobb szerintem a régi Civilizációk Indiánok , maják , Szamurájok kulturája én ezt ajánlanám VAGY beszéld rá hogy bulizon cigizzen gyújtogason Stb. és akkor onnantól azt fogja mondani lécci agy 10 000 Ft a hétvégére
Mindezen átestem én is röviden ennyit tudnék ajjánlani
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!