Szerintetek a magyar emberek előítéletesek a cigányokkal szemben vagy csak a média próbálja belesulykolni a köztudatba?
nem előítélet, hanem tapasztalat
és nem csak a magyarok, hanem az egész világ
apropó, miért is kellett nekik eljönniük Indiából?...
A válasz megírásának időpontja: ma 10:00
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ne haragudj, de ez még viccnek is sz*r
avagy ez a város melyik univerzumban van? A Naprendszerben ilyet ugyanis nem találsz...
"Kamumail, melyik ez a város"
azt a hozzászólást nem én írtam, nézd meg újra..
A média! Hhhh! Hát azzal nem érdemes törődni. Igazából szerintem is a politika tehet elsősorban. Aztán a cigány vezetők, hogy hagyják, hogy elkutyuljanak. Aztán megkérdezném azt is, hogy hová lett az a sok millió pénz amit az EU-s pályázatokon nyertek? No, annak az elsikkasztóit szeretném a vádlottak padján látni. (sok egyéb mellett).
Biztos tényleg különbözik a viselkedésük, beilleszkedésük vidéken és városon egyaránt. Én városban élek, és még itt sem egyformák. Ugyanúgy, ahogy a magyarok sem (avagy a parasztok, ahogy minket hívnak ők).
De azért furcsa dolgok történnek ott családokon belül. Szerintem nem is lehet normálisan felnőni közöttük. Újra és újra termelődik az a réteg, amin ki lehet bukni.
Én javasolom mindenkinek, hogy utazzon a 99-es buszon, és meglátja, hogy ez a városi lumpenfajta milyen. Ordítanak, szinte az öledbe ülnek, leírhatatlanul bunkó módon viselkednek. Ránézésre adnék pár év börtönt nekik. Tényleg, idegileg kikészülök tőlük. És mondom ezt így, hogy vannak cigány barátaim. Hogy egy érdekeset meséljek: egyszer a villamosre felszállt egy falka cigánylány, kamaszok. Elölről hátra rohantak, majd vissza, mindezt sikoltozások közepette. (No, ez volt az a pont, hogy meg tudtam volna pofozni őket.) Az egyik utas lány hajába rágót ragasztottak, röhögtek, mert az olyan vicces. És sajnos pont mellém ültek le. Persze ordítottak mint az állat. Nem bírtam megállni, és rájuk szóltam. Persze leszarták. Nálam meg elszakadt a cérna, és a mellettem ülőfülébe ordítottam tiszta erőböl. Úgy megijedt, hogy fölpattant, és el is takarodtak onnan. De valahogy egyből megértette, miről van szó. Hát állatnak kell lenni mindenkinek? Nem lehet a szép szóból érteni?
Visszatérve. Biztos, hogy átgondolt politikával meg lehet oldani. Nem gyorsan. De sajna ez az általános gazd. válság nem kedvez a problémák megoldásának. Most magyar is, cigány is csóró, és munkanélküli. Itt fogunk megdögleni az országban. Kivéve a politikusokat.
Minden ember egyforma,és mindenhol!Szerintem,csak jó és rossz ember van!!
ewelin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!