Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha ez igaz lenne akkor a NASA...

Ha ez igaz lenne akkor a NASA már rég szólt volna nem?

Figyelt kérdés

nem biztos hogy jó téma

de annyi "hülyeséget" olvasok a világvégéről, meg a 3-ik világháborúról meg minden napkitörések lesznek stb...

de a Nasa persze nem szól?

ez hülyeség

ezek csak szájról szájra terjednek, hogy megijesszék az embereket nem??

ti mit gondoltok?

2010. nov. 17. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderülne, hogy 2015-ben elpusztulna a Föld, én biztosan nem pánikolnék. Sőt, éppen a sztoikus nyugalom olyan állapotába kerülnék, amelyet még életemben nem tapasztaltam... Elfelejteném a stresszt, a sok túlórázást, a jövőtől, a pénzügyi nehézségektől, a hitelképtelenségtől, a betegségektől, szeretteim elvesztésétől és magánytól való összes félelmemet. Hátradőlnék, minden este jót főznék, a családtagjaim, barátaim kedvenc ételeit tálalnám, utána megbontanék egy palack finom bort, feltenném a kedvenc CD-imet, sokat beszélgetnénk, játszanánk, nevetnénk. Hiszen tudnám, hogy a következő 5 évben már semmi igazán rossz nem várhat ránk :)
2010. nov. 17. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Nos, én még fiatal vagyok, és őszintén szólva nem örülnék, ha megtudnám, hogy 5 év múlva meghalunk, mert még sokmindent el szeretnék érni.

Egyébként osztom az előttem szólók véleményét; ha a NASA előre tudna ilyesmit, akkor sem mondaná meg, mert pánik törne ki és az egész világban hatalmas lenne a káosz.

Mellesleg szerintem nem lesz itt semmilyen világvége, hiszen már nagyanyáink idejében is mondtak mindenféle hülyeséget erről, pl.: 1999-ben vége a világnak, mégis itt vagyunk.

2010. nov. 19. 21:57
 13/17 A kérdező kommentje:

1999 "nagyanyáink ideje" ?

hú akkor te jó fiatal lehetsz

2010. nov. 20. 11:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, az vagyok.:D
2010. nov. 20. 18:59
 15/17 csibebogi válasza:
Ki mondta hogy nem lessz pl. 4.világháború például úgy 100 év mulva.?!
2012. márc. 29. 09:07
 16/17 csibebogi válasza:
Amúgy meg a NASA és a Minisztériumok semmit nem mondanak el.Ott van youtuben a Holdról olyanok amiket nem mondanak el.Tudtátok,hogy a Hold színes?Vagy ott van Aaron Russo ő is beszél ilyenekről.
2012. márc. 29. 09:12
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha az olvasó aszerint kíván tájékozódni, hogy miről írnak többet és a leghangosabban, akkor akár az is kiderülhet, hogy a Nap forog a Föld körül, a világvégét egy titkos testület dönti el, a háború úgy keletkezik, hogy egy rossz bácsi felébred nehéz álmából és dönt: figyelemelterelésből csatázunk.

Ha viszont az olvasó értelmezi az olvasottakat, netán az első két mondat után képes megállapítani, érdemes e időt vesztegetni a folytatásra, összevet, elemez, általában véve gondolkodik, akkor fel sem vetődnek benne ilyen kérdések.

Úgy gondolom, ezzel kimerítő választ adtam. Lehet, hogy néhányak számára szó szerint? Nem tudom.

2012. márc. 29. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!