Skinheadekről mi a véleményed?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 19:28
11/21 anonim válasza:
Eléggé primitív módon kezelik a problémákat, tehát maguk is primitívek. Ilyen emberek meg ne akarják nekem megmondani azt, hogy politikailag/társadalmilag stb. mi a helyes...
12/21 anonim válasza:
Alapvetően elutasítok mindenféle fajelméletet, de a szkinhedeket (a futballhuliágnokkal együtt) nem tartom embernek. Kb. ők lehetnek a majom és az ember közötti hiányzó láncszem. Civilizált viselkedésre képtelen izomagyú vadállatok, kár is rájuk vesztegetni a szót.
13/21 anonim válasza:
"nem egy olyan skinhead-et ismerek aki mondjuk... külföldön szakács "
Nem nézek le senkit, de az érvelésed kissé sántít!
14/21 anonim válasza:
Megjelenésükben jó pofák és némelynél ez csak polgárpukkasztás.Van közöttük nagyon értelmes fiatal is.
15/21 anonim válasza:
Október 6-án Aradon alig látni jobbikost ,skinheadet egyet se...hja csak bandákba verődve hazai környezetben 10en egy ellen bátrak a gyerekek.
Szégyellem magam helyettük.
16/21 anonim válasza:
„10en egy ellen”
Most ez mi, verekedés? Ki ver meg kit és miért?
17/21 anonim válasza:
18/21 anonim válasza:
19/21 anonim válasza:
ez az uccsó nagyon XD
válasz-> D88-Ostoba :D
20/21 anonim válasza:
Én ezt a videót akartam belinkelni!!! Most vettem észre hogy az előzőt valaki megbuherálta :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!