Most tényleg van 10 milliárdunk egy új stadionra?
ja, hát az hogy emberek kötik fel magukat, és ugrálnak le a panelek tetejéről (alföldi megyeszékhely, 2010) mert nem akarják bevállalni, hogy hajléktalanként megfagyjanak télen, az smafu, ember az van elég.
na de stadion, kérlekszépen, hát azért nem tud csak amatőr szinten focizni ez a botlábú népség, mert nincs nekik EU-konform stadionjuk, építsünk hát, ha hitelből, akkor abból.
magyarország, benyalhatsz veséig.
Persze, csak egy új stadion egy FTC-Újpest meccsig szép és új csak.
Nem intelligens sport a foci mo-n. És ez nem érdemel új stadiont.
Egy olyan csapatnak adnak ennyit,ki 10 csoportmeccsen nulla pontot szerzett eddig rúgott 6 gólt és kapott 29-et.
Gratulálok!A 20 ezres stadionban meg lesznek majd kb. 2 ezren.
Na legalább elférnek majd.
12:25!
És az a 2000 ember pont elég lesz ahhoz, hogy az új stadiont szétkapják.
Miért, te nem emlékszel, hogy a Fidesznek már első körében focipárt volt a gúnyneve.
Persze, felháborít, nekem is csökkenni fog a bevételem, ha nem kapok nettó 180.000 fölötti bért, és én nem rájuk szavaztam, de most mondjam azt, hogy engem nem lep meg? Ezt akarta a rá szavazó tömeg, vagy nem? Most mondhatom, hogy én megmondtam, de azzal jobb lesz, ha nem aktivizálják magukat az emberek és lépnek fel a harácsolás ellen?
"Igen, most picit gyengébb a focink, de még mindig a legnépszerűbb sport mo-n."
Miért pontoztátok le a válaszomat? Ez nem vélemény, ez tény!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!