Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért nem szüntetik meg...

Miért nem szüntetik meg jogilag a nemeket?

Figyelt kérdés

A kérdés nem trollkodás, teljesen komoly.Sokan nem szeretnek erről beszélni, mert a nemek kérdése kényes.

Illene elgondolkodni,hogy a nemeknek mi az értelme a 21 században.Konfliktusokat okoznak, megkülönböztetnek,diszkriminálnak.

Olyan, mint a rasszizmus.A nemek létezése a 21 században olyan, mintha apartheid lenne.

Ráadásul klímaváltozás szempontjából is károsak, hiszen mindenből külön női meg férfi kell.Egy olyan dolog az egész, ami évszázadok óta itt van, ideje lenne végre előre nézni.

Másrészt.Egy rendes demokratikus államban ennek nem is szabadna kérdésnek lennie.Legjobb lenne, ENSZ által rendezni a kérdést, ezáltal minden ENSZ tag jogi harmonizációra lenne kötelezve.

tegnap 19:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%
Az a baj, hogy az ilyeneket mossák össze a melegekkel, vagy a meleg mozgalommal, akik be akarják tiltani a nemeket, vagy férfi létükre levágják a pöcsüket stb... Vagy azért írnak petíciót, hogy a férfiak is szülhessenek. Ez abszurd... Melegként nekem ez vicc kategória...
tegnap 19:57
 12/18 anonim ***** válasza:
82%
Trollkérdés, jelentve :D
tegnap 19:58
 13/18 Rics37 válasza:

Mielőtt még valaki belém állna, először is szögezzük le, hogy engem is ki lehetne üldözni a világbó a woke és gender propagandával. Főleg amikor már a 30. nem létező nemet találják ki.

De ha úgy tekintünk a kérdésre, akkor jogi értelemben tényleg teljesen feleslegesek a nemek létezése, egyedül párválasztásnál van szerepe, de azt meg eleve lehet látni az illetőn, hogy biológiailag hova tartozik.

A lényeg, hogy szerintem, társadami és politikai ügyek esetén vagy állás keresnél teljesen irrevelánsnak kéne lenni, hogy mi van az illető lába között. Ebből adódóan a személyiigazolványról is el lehetne távolítani ezt a rublikát.

tegnap 20:11
 14/18 anonim ***** válasza:
57%
De könyörgöm... 😩😩 Ez nem jogi kérdés. Ez BIOLÓGIA! Én meleg vagyok, következésképp nem vagyok semmilyenfób.. MÉG MIELŐTT megkapnám a jelzőt. Mi bajod a nemekkel, kérdező? Miben hátráltatnak téged a nemek?
tegnap 20:21
 15/18 anonim ***** válasza:
37%
De könyörgöm... 😩😩 Ez nem jogi kérdés. Ez BIOLÓGIA! Én meleg vagyok, következésképp nem vagyok semmilyenfób.. MÉG MIELŐTT megkapnám a homofób, meleggyűlölő jelzőt. Mi bajod a nemekkel, kérdező? Miben hátráltatnak téged a nemek?
tegnap 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, de akkor ebben az esetben nem mi emberek, hanem maga a természet diszkriminál, hogy a fiúknak fütyiük van, a lányoknak meg puncijuk.. Már bocs... Nem vagy rosszszándékú, de fogalmi zavaraid vannak. Nem bántásból..
tegnap 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, ha esetleg valami bántót írtam, kérdező.
tegnap 20:38
 18/18 anonim ***** válasza:
72%
Trollkérdés nyilván, de a liberálisok marhaságaira építkezik
tegnap 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!