Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ha van Pride, akkor miért...

Ha van Pride, akkor miért nincs Hetero felvonulás vagy Anyák napi vagy családos felvonulás?

Figyelt kérdés

tegnap 18:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%
Igazából a házasság alapvetően is egy omladozó intézmény, még a heteróknál is, több a kára, mint a haszna. Párkapcsolati erőszak és cirkuszok, válások, pereskedés, miegyéb... Tehát még a heteróknál se működik a dolog.. Így meg tudok békélni vele, oké, legyen ez a heterók sajátja, sajátítsák ki maguknak. Még a Prideból is tudok valamicskét engedni. Oké, ám legyen... De egy dolog azért engedtessék meg nekem: minek kell a hétköznapi meleg embereket feleslegesen vegzálni, és hergelni ellenük folyamatosan? Miért nem lehet békénhagyni őket? Ebből politikát csinálni, és ezt szavazatokra váltani undorító dolog.
tegnap 19:42
 12/21 anonim ***** válasza:
17%

"minek kell a hétköznapi meleg embereket feleslegesen vegzálni"

Ha az LMBTQ mozgalom nem hergelné folyamatosan a többségi társadalmat, a hétköznapi emberek 99 százaléka nem foglalkozna a melegekkel.

tegnap 20:34
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
12# Akkor visszakérdezek. Az LMBTQ előtt nem voltak atrocitások melegek ellen? Azokban az országokban, ahol nincsen LMBTQ, ott nem üldözik, börtönzik be őket? Ott akkor minden rendben van? Mi volt előbb? LMBTQ, vagy homofóbia. Az LMBTQ valami újkeletü dolog, úgy tudom. Most nagyon gyorsan utána olvastam Wikipédián, a 60-as évek szexuális forradalma hozta el. Akkor azelőtt semmi, de semmi baj nem volt vele? Én úgy tudom, sok országban börtön járt érte.. A náci Németországban volt LMBTQ-mozgalom? Nem, mégis vitték őket a haláltáborokba.
tegnap 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
63%
13* koncentrációs táborokba.. A náci Németország idején még nem is volt LMBTQ, az Amerikából jött a 60-as években. Mégis üldözték őket. Erre mi a válaszod?
tegnap 20:55
 15/21 anonim ***** válasza:
40%

14, én ugyan nem a 13, vagyok de az emberiség egész történetében még az ókorban is voltak meleg emberek. Keress utána nyugodtan, de inkább linkelek egy érdekes dolgot

[link]

tegnap 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
17%

"Én azt szeretném tőled kérdezni ha csak a heteró házasság az értelmes akkor mivel magyarázod azt hogy az állatokban is fellelhető a homoszexualitás, illetve az emberek történelmében is"

A rák is előfordul a természetben, ami pont olyan, mint a homoszexualitás.

tegnap 21:06
 17/21 anonim ***** válasza:
73%
És téged MIÉRT bánt ha emberek szeretik egymást? A TE személyes jogaidat ez miért korlátozza? Miért okoz neked ez ekkora fájdalmat? És ha még te is elismered hogy ez egy természetes dolog akkor miért is ítéled el?
tegnap 21:09
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
A woke minden formáját gyűlölöm, ehhez pedig beletartozik a védett csoportok éltetése, legyenek azok bárkik.
tegnap 21:12
 19/21 anonim ***** válasza:
15# Én nem a melegekről írtam, hanem az LMBTQ-ról. És azt írtam, hogy amíg nem volt, azelőtt is volt, hogy üldözték a melegeket. És erre kértem a választ, hogy ezt mivel magyarázza meg az, aki az LMBTQ-ra keni a homofóbiát.. A helyzet az, hogy aki régen utálta a melegeket, az az LMBTQ megjelenése előtt is utálta őket.
tegnap 21:14
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
18. Szóval nincsenek érveid, csak egy fröcsögő szomorú ember vagy. " Remek" lehet ilyen életet élni. Ezek az emberek neked semmit nem ártottak, és nem is fognak, mégis utálod őket, elvennéd a jogaikat sőt talán még a jogukat az élethez is. Úgy hogy ők neked nem ártanak, csupán csak szeretik egymást. És ez nem is egy új keletű dolog mindig is volt, és nem csak az embernél.
tegnap 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!