Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért hazudják azt a szélsőjob...

Miért hazudják azt a szélsőjobboldaliak, hogy Musk nem náci karlengetést végzett?

Figyelt kérdés
És miért hazudják azt, hogy a demomrata elnökök is csináltak ilyet?

jan. 24. 07:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
Ebben mi volt a náci karlendítés? Kérdező láttál már náci karlendítés?
jan. 25. 12:12
 22/24 A kérdező kommentje:
Igen láttam már náci karlendítést, például a videón amin Elon náci karlendítést végez, két alkalommal is.
jan. 25. 12:38
 23/24 anonim ***** válasza:
80%
22# Elon Musktól nem láthattál náci karlendítést, mivel nincs róla olyan videó amin ilyet tett volna. Tehát valójában azt sem tudod, hogy milyen egy náci karlendítés, de kijelented, hogy az volt. Ebből kifolyólag teljesen mindegy mit állítasz mert nincs alapja és alá sem tudod támasztani. Magát járatja le ezzel a bugyuta marhasággal a liberális oldal és te is. Írom ezt úgy, hogy én is inkább vagyok liberális felfogasú és egyébként nem pártolom Muskot.
jan. 25. 12:58
 24/24 anonim ***** válasza:
19%

[link]

:)

jan. 27. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!