Miért hazudják azt a szélsőjobboldaliak, hogy Musk nem náci karlengetést végzett?
"Musk az AfD-t nevezte Németország utolsó reményének, nem a szélsőjobbot"
Akik a német szélsőjobbot képviselik...
#11 Az AFD nem szélsőjobb.
Mindig keveritek ezt azzal, hogy hozzátok képest akik szélsőbalosok, liberálfasiszták, mindenki jobbra van és azt nevezitek szélsőjobbnak, náci pártnak aminek a vezetője egy leszbikus nő. Mégis milyen szélsőjobb az ami vezetőjének egy nőt választ meg, aki ráadásul homoszexuális? Semmilyen. Pont annyira szélsőjobb az AFD mint amennyire én vagyok a brit királynő.
TŐLETEK vannak jobbra és távol, mert TI vagytok a szélsőségesek, csak a másik oldalon.
"Mégis milyen szélsőjobb az ami vezetőjének egy nőt választ meg, aki ráadásul homoszexuális?"
Szóval ez az egyetlen szempont eldöntötte nálad az egész kérdést, de emellett nyugodt szívvel liberálfasisztázol. Ki hitte volna, hogy a 2020-as évek szélsőjobbja nem mindenben fog hasonlítani az 1940-es évek szélsőjobbjához.
"TŐLETEK vannak jobbra és távol, mert TI vagytok a szélsőségesek, csak a másik oldalon."
Szerintem van néhány dolog, ami az egész politikai palettán egyetértés szokott lenni egy status quo-ként, de ezt az AfD felrúgná.
NATO-ból való kilépés, eurozónából való kilépés, tömeges deportálások, oroszbarátság, de euroszkepticizmus (beleértve azt, hogy európaiak bevándorlásából se kérnek) stb. stb. És erre rakódnak rá még, mikor relativizálni próbálták a SS katonákat, hogy Hitlertől származó jeligét használtak, az orosz és kínai kémbotrányok, neo náci kötődések stb.
De természetesen én vagyok a liberálfasiszta, mert minden felsorolt szempontot lesöpör az asztalról, hogy pajzsként egy leszbikust tettek az élükre.
Itt lehet látni, hogy pontosan így csinálta Adolf Hitler, azt meg lehet magyarázni, hogy más szándékkal használta Musk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!