Regisztráltam az ügyfélkapu+-ra de nekem nem elég a 30 másodperc, hogy beírjam a kapott kódot. (Lassú és tunya, vén szar vagyok.) Használhatom az emailes beléptetést is?
Aszerinti hitelesítéssel léphetsz be, amilyenre regisztráltál. De, arra van a törlőkód, hogy törölhesd a regisztrációd, és újra regisztráláskor válaszd az email hitelesítési lehetőséget.
6 jegyű szám beírására kevés fél perc? Úgy, hogy akár másolható is? Akkor kell nézni, kimásolni, amikor belépéskor már azt kéri; bőven sok fél perc rá.
Néha lehet sikertelen, mert nincs mindig fél perc a kód változásáig, ugyanis az eszközidőd fél perceihez igazított a kód. Ha akkor nézed ki, mikor a perc harminc másodpercig, vagy az új percig csak 1-2 másodperc van hátra, akkor már lehet érvénytelen, mire bemásolod, beírod.
Nincs okostelefonom, asztali számítógépet, és ahhoz a TOTP.APP kódgenerátort használom. Egy futó csíkkal folyamatosan mutatja, hol tart a fél perc. Ha kevés van hátra, kivárom az új fél perc kezdetét és az új kódot, azt másolom ki. Soha nem volt gondom a belépéssel; pedig nem frissen regisztráltam az Ügyfélkapu+-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!