Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberálisok miért rajonganak...

A liberálisok miért rajonganak fanatikus módon Magyar Péterért?

Figyelt kérdés

Péter egy borotválkozós képet rakott ki valamelyik közösségi oldalára. A redditen (libsi fészek) pedig már 200 upvote fölött jár a kép, amin borotválkozik Péter.

[link]

tegnap 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Nem rajongok érte, csak jelen helyzetben ő tudja leváltani Viktort.
tegnap 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Mert ő nem fogott kezet Putyinnal és hazahozná az Uniós pénzeket.
tegnap 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Ez azért nem reprezentatív...

Ugyanakkor nem kell rajnongani érte ahhoz, hogy rá szavazz, elég elutasítani Orbán illiberális, demokráciát egyre jobban korlátozó, végletekig korrupt rendszerét.

Ha egy ezüsthátú gorillától kap ki Orbán, az erősebb visszajelzés lesz neki :)

tegnap 14:23
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
Én liberálisként egyáltalán nem rajongok érte, sőt, nem is fogok a pártjára szavazni. Szóval már a kérdésed is hazugság..
tegnap 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:
35%
Mert jól áll neki a fehér ing, és az öltöny is. Szóval nem csak jó politikus, hanem egy példaértékű az, hogy magas a EQ-ja, ami arra késztette, hogy fellépjen a rezsimmel szemben.
tegnap 14:33
 6/11 anonim ***** válasza:
39%
#4 A kérdés nem hazugság, legfeljebb tévedés.
tegnap 14:35
 7/11 A kérdező kommentje:

"Én liberálisként egyáltalán nem rajongok érte, sőt, nem is fogok a pártjára szavazni. Szóval már a kérdésed is hazugság.."

Akkor melyik pártra szándékozol szavazni?

tegnap 14:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

5 magyarul teljesen szubjekív okok miatt szavazol rá, minden objektív okot mellőzve.

A lefideszesezésemet már most megspórolhatod, mert rájuk pláne nem szavaznék.

tegnap 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
#7 2018-ban a Jobbikra szavaztam, 2019-ben a Momentumra, 2022-ben az Egységben Magyarországért pártszövetségre, 2024-ben a Kutyapártra és jelen állás szerint 2026-ban is a Kutyapártra fogok szavazni. Ez addig még változhat annak függvényében hogy melyik párt milyen programmal hozakodik elő, illetve hogy a képviselőik hogyan teljesítenek addig.
tegnap 14:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Oké, figyelj. Én nem szeretem a káposztafőzeléket, de ha minden nap meleg fost tálaltak volna fel az elmúlt 12 évben, akkor én is rácuppannék a káposztafőzelékre...
tegnap 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!