Már lassan itt az év vége és még mindig nincsenek fejlemények sem Epstein, sem pedig Diddy ügyében. Ezekre még mennyit kell várni?
#2: Te miért projektálsz agressiót rám?
Illetve miért nem a kérdésre válaszolsz? Voltak bűncselekmények, elkövetőkkel és áldozatokkal. Te melyik vagy közülük? Vagy valakinek a védőügyvédje vagy? Ha egyik sem, miért akarsz ezen csámcsogni, miért gondolod, hogy ez közügy?
Nem projektálok, agresszív vagy.
Valami problémád van, de azt én nem fogok segíteni megoldani.
De imádkozok, hogy sikerüljön.
"Illetve miért nem a kérdésre válaszolsz?"
Azért, mert nevetséges a kérdésed. A logikád alapján semmivel sem foglalkozhatna az emberek nagy része soha.
Egyébként az sem igaz, hogy nem érint. Ezeknek az embereknek a képét kell bámulni képernyőn, újságban, hallgatni őket zenékben, videókban. Valaki szereti tudni, hogy kitől fogyaszt tartalmat, ha már fogyasztói társadalom lettünk.
"A logikád alapján semmivel sem foglalkozhatna az emberek nagy része soha."
Nem, ez a Te logikád, hogy mit magyarázol bele abba, amit írtam.
Amúgy ritka az, amikor az ember két egymást követő hozzászólásban cáfol rá saját magára.
Itt valamit belelátsz a hozzászólásomba:
"Vannak ilyen beteg fórumok a magadfajtának."
Majd a következő hozzászólásban:
"Nem, ez a Te logikád, hogy mit magyarázol bele abba, amit írtam."
A fejed azért remélem egy nap még kitisztul. Bízok benne, hogy csak nagyon fiatal vagy és nem egy megbolondult tatus/nyanyus.
Már miért ne lenne közügy, amikor amerikai politikusok, és más közéleti személyiségek is érintettek? A te életedre is bizony kihatással van az, hogy ki az USA elnöke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!