Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Amikor az al-Kaida az USA-t...

Amikor az al-Kaida az USA-t támadja akkor terroristák, ha az USA ellenségét akkor pedig felkelők? Jól látom?

Figyelt kérdés
dec. 6. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Nem.
dec. 6. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
De.
dec. 6. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Van értelme a kérdésednek?
dec. 6. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Már észre sem veszi az usa, hogy hányszor csinált bohócot magából. Egy hiteltelen sz@rházi banda volt mindig is!
dec. 6. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Vagy bármikor is visszavonta az USA a terrorszervezetté nyilvánítást? Linkelnéd?
dec. 6. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

#5: kikről beszélsz?

Megkérdeztem, mi a kérdésed lényege. Nem tudsz erre válaszolni? Nehézséget jelent?

dec. 6. 22:26
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Igen, bár akkor az adott iszlamistáknak formálisan szakítani kell az Al-Kaidával, és akkor már cuki felkelők lesznek a nyugati sajtóban.
dec. 7. 01:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Én eleve a kérdést sem értem.

,,Amikor az al-Kaida az USA-t támadja akkor terroristák, ha az USA ellenségét akkor pedig felkelők? Jól látom?"

Az én elmém számára ,csak így lenne értelmezhető.

Amikor az al-Kaida az USA-t támadja akkor terroriszták ,ha az USA ellenségét akkor pedig ők felszabadítók!

Ellnézést kérek az értetlenkedésemért ,de én ezt csak így tudom értelmezni.

Minden ország magát próbálja jónak beállítani ,EU,Oroszok,Ukránok,Magyarország,Románok stb.Ez nem újdonság.

Az USA elvileg liberális demokrácia ,ő magát szabadnak tartja.

Ebből az következik mikor nem liberális-demokratikus államokat támad akkor magát érzi hősnek,felszabadítónak.Ő a hős lovag ,aki elhozza a szabadságot.Ezt tarja magáról.

Amikor őt támadják pl:az arabok akkor nyílván ő érzi magát sértve ,mert ez így is van ő támadás alatt van ,ami sérülést okozz számára.Nyílván sértve van ilyenkor.A másik felet állítjabe rossznak,gonosznak ,aki őt elnyomni kívánja.

dec. 7. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!