DPD csomagponthoz nincs kód?
Figyelt kérdés
A mai napon megérkezett a temu csomagom a DPD ZBOX (0-24) csomagautomatába miután azt átirányitottam oda, viszont nem kaptam a csomag átvételéhez szükséges kódot.
Ezeket az adatokat kaptam: Kiszállítás részletei
Csomagszám:
163XXXXX772720
Referenciaszám:
bg-24XXXXXdbddy15pe
Feladó:
RADIANCE SEA HONG KONG LIMITED
Városkapu utca 12
1532 Budapest
Magyarország
Csomagátirányítás megerősítve
Címzett:
DPD AlzaBox(TESCO)
Mikszáth Kálmán utca 56
2660 Balassagyarmat
Magyarország
Súly:
1.56 kg
Termék:
Classic (B2C)
Kiszállítási dátum
2024-12-06
Minden segítôkész választ elôre is köszönök!
dec. 6. 20:14
2/4 anonim válasza:
Volt melléklete a levélnek?
Abban szokott lenni QR kód és pin kód is.
3/4 SZTANN válasza:
Szerintem ez még csak annak a visszajelzése, hogy megtörtént az átirányítás. Majd új levelet kell kapnod arról, hogy már ott van a csomagod az adott dobozban, akkor kapsz számkódot és QR-kódot hozzá.
4/4 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen melléklet csatolva. Alza és Temu ügyfélszolgálat nem tudott kódot biztosítani, a DPD meg baszik válaszolni, de hát mit is lehetne várni egy ilyen putri nyomortelep ország futárszolgálatától..
dec. 7. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!