Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Élnél Yagami Light világában ?

Élnél Yagami Light világában ?

Figyelt kérdés
Ahol nincsen bűnözés , háború és szenvedés.
dec. 5. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
21%

Nincs háború? Kösz nem...

Üdv,

USA

dec. 5. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Azt azért tedd hozzá, hogy azért nincs bűnözés, mert Light minden bűnözőt azonnal kinyír.
dec. 5. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem. Light egy istenkomplexusos pszichopata volt, csak becsomagolta ezt egy "én majd csak rossz ember ölök és jobbá teszem a világot" mázba. Később már puszta játszmázásból ölt ártatlan embereket.

Olyan ez a Yagami Light világ mint a kommunizmus, papíron egész faszányosan hangzott, de a gyakorlatban egy diktátor pusztította az embereket agyra főre.

dec. 5. 20:42
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen aki nem látta ezt annak új infó. Nekem nincsen ilyennel bajom. Legalább végre valaki nem a morékat védené meg a többi bűnözőt.

Lehet nem volt 100-as de legalább nem lennének háborúk ha megölne mindenkit aki háborúzni akar.

dec. 6. 19:40
 5/7 anonim válasza:

Nem vált be eleve ez a történet. A probléma főleg azzal volt hogy Light lényegében egy sima ember. Az emberek meg ne akarjanak mások felett ítélkezni.

És igen, élnék egy ilyen világban (ha létezne) de mivel embercsoportokként élünk ezen a sárbolygón, ezért ez az egész csak álom. Mindegyőnknek jobb ha a saját házunk tájunk söprögetünk.

dec. 7. 01:45
 6/7 anonim válasza:
Amúgy jó kis anime azt megmondom. pl én még régen az A+on néztem. Felejthetetlen történet.
dec. 7. 01:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a háborúk ellen az lenne a legjobb megoldás, hogy megölök mindenkit, aki háborúzni akar. Olvastam már olyan fantasyt, ahol a főgonosz próbálta úgy megszüntetni a háborút, hogy hogy egy varázslattal kinyírja az ellenséges népet. Erre a főhős egy egy másik varázslattal eléri, hogy mindenki rájöjjön, hogy nem is különböznek annyira, és semmi okuk nincs harcolni.
dec. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!