Manycer T. már fizikai támadásra készülhet?
23:38
A logika nem erősséged. Gondolkodj még egy kicsit, és gyakorold.
#13. "Elég komoly birkának kell lenni ahhoz hogy a Menczer félék viselkedését normálisnak tartsd."
Amúgy nem tettem ilyet, ezt te képzeled oda.
"Illetve nem tudom hol élsz, de a fidesz dumája a magyarságot hangoztatni éjjel nappal :D"
Oké, nyilván le vagy maradva pár tiszás brosúrával, de én most nem fogok energiát fordítani a felzárkóztatásodra. :)
"2026ban takarodni fog a ruszkibérenc tolvaj hazaáruló banda ne aggódj."
Jaja tudom. 2010 óta takarodik, mindig a soron következő választáson fog.
"ruszkibérenc tolvaj hazaáruló banda"
Olyan nevetségesek vagytok, baszki...még a csuti csüngőhasú kertitörpe döbrögit hiányolom a repertoárból, te ellenzéki egyéniség, te.
#14. "A logika nem erősséged. Gondolkodj még egy kicsit, és gyakorold."
Figyi, láthatóan azt sem tudod már, hogy mit szeretnél írni. Hanyagolj a továbbiakban, tiszaszektás barátom! :)
23:59
Nekem te nem vagy barátom. Mondom, a logikus gondolkodás nem az erősséged 🤣
Tiszaszektástól messzebb állok, mint gondolnád. Ha tudnál gondolkodni.
Te jöttél ide köteledni, senki nem kérte.
#18. "Nekem te nem vagy barátom."
Nem nagyon érdekel a bánatod, tiszaszektás barátom. :D
Nem. Provokálni, ment oda Tomi ittasan. "Kicsimnek" szólította többször és többször azt mondta "már megint remegsz" ez súlyos provokáció.
A célja Tominak nem megverni Pétert, hanem kihozni a sodrából, ahogy próbálkoztak a Márky Zay esetben, amikor egy tolókocsis nénit küldött rá a propaganda, és állonverte Márkyt, a propagandának jól jött volna , ha Marky felborít egy idős nénit az elektromos szekerével...majd az egyik fideszes néni a kamerába mondta " akár meg is ö..ém"
#20. "akkor lehet szektázni jogosan"
Most is lehet.
"a "repertoáromból" melyik jelző nem volt igaz?"
Pusztán az egysíkú proliságotokra reflektáltam, ezeket olvasom tőletek minden egyes nap. Ha fáj, hogy büdös prolinak tart titeket mindenki, talán ne viselkedjetek büdös proliként!
"narancsmaffiád"
Látod, erről beszélek.
"de örökké semmi sem tart"
Senki nem is állította az ellenkezőjét, de azért ugye nem gond, ha 2010 óta picit szkeptikus vagyok, mikor jöttök itt ezredjére a nagyy kormánybuktató delíriumokkal? :DD
#21. ""Kicsimnek""
Az "Kicsi", ezek szerint te most hallottad ezt először. :D
"ez súlyos provokáció"
Jóóój, milyen érzékenyek, milyen tárgyilagosan vagyunk, ha egyszer nem fideszest provokálnak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!